Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

CM.031 połamane okolice kolby - pomocy!

Recommended Posts

Witam wszystkich forumowiczów.

Połamałem kolbę w mojej nowiutkiej cymie. Upadłem niefortunnie na rowerze i upadając na torbę, w której było AK połamałem poważnie (według mnie) okolice kolby)

I tu rodzi się moje pytanie.

Jest może możliwośc sklejenia tego tak by się nie ruszało i nie odpadło? Jaki klej polecacie ?

Oraz czy może można dokupić tą cześć.

Poniżej zdjęcia:

p1010618ih.jpg

p1010619d.jpg

p1010620u.jpg

p1010621hh.jpg

p1010622y.jpg

p1010623cw.jpg

p1010624r.jpg

p1010625s.jpg

p1010626w.jpg

p1010627m.jpg

Edited by Kaczan

CM.031 to kopia ClassicArmy SLR105, pierwszej wersji z plastikowymi okładzinami. Oznacza to, że przy szukaniu nowego body nie powinieneś sugerować się tym, że jest to replika "AK-74", ponieważ CA zastosowało w nim typową dla standardu Tokio Marui "komorę zamkową" ze ściętą tylną ścianką, jedynie wzorowaną na AK-74. Dlatego powinieneś szukać "body" do AK (znanego szerzej jako AK-47) np. takie http://www.asgshop.p...ukt.php?id=2363 Być może są tańsze, ale ja takie mam zamontowane w ośmioletnim AK Marui i nie narzekam. Prawdopodobnie będziesz musiał wymienić też chwyt na AK albo kupić coś takiego http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2077

Masz szczęście, że element pełniący funkcję obsady kolby nie uległ uszkodzeniu, a jedynie wyłamał się fragment plastikowego body.

Edited by Zachar