Tomekwro Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Witam, mamy pytanie czy czymś różni się VSR TM od L96 Well'a z zewnątrz? Chodzi mi o całość - tzn korpus, lufa zewnętrzna, itp. Czy są jakieś różnice? Za każdą podpowiedź bądź temat dziękuję ( Nie mogłem nic znaleźć ) Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Oślepłeś, trollujesz, czy nie potrafisz poprawnie sformułować swojego pytania (ew. ja czegoś tutaj nie rozumiem)? Quote Link to post Share on other sites
FajnyNick Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 (edited) Jeśli dobrze myślę, to chodzi ci po głowie wstawienie górnej części vsr do dolnego łoża mb01 ? Edited June 14, 2013 by FajnyNick Quote Link to post Share on other sites
Tomekwro Posted June 15, 2013 Author Report Share Posted June 15, 2013 (edited) Uhh ale to pytanie zabrzmiało... Sorki, w nocy zmęczony ale musiałem się zapytać bo rano pewnie bym zapomniał... Tak Nick, chodzi mi właśnie o to tylko brakowało mi jednego słowa. Edited June 15, 2013 by Tomekwro Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 http://www.taiwangun.com/002-black-style to jest bodaj coś na kształt vsr z body od L96, obadaj magi na zdjecich i zamek, regulacje hopka na boku przy lufie... Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Pytają o Wella a Ty wstawiasz AGM, który różni się wszystkim. Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Well nie nie podejdzie. AGM ma szanse podejść, ale i tak będzie dużo zabawy z dremlem i żywicą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts