michusnajper Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Siemka.Zastanawiam się nad kupnem tej repliki: http://madonion.eu/mp5-a5-ekonomiczne-p28.html A jak nie tamtej to tej: http://www.taiwangun.com/cm-041j Proszę o pomoc bo chciałem jutro zamawiać :> Quote Link to post Share on other sites
leriander Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Moim zdaniem lepsze są repliki ICS. Aczkolwiek nie mam pojęcia jak się mają wersje ekonomiczne. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Z tego co się orientuje,z zewnątrz najlepszymi mp5 są od SRC.Wszystko jest praktycznie stalowe,a nie gównolitowe. Jedyny problem to jej dostępność w PL. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Bez przesady. Najlepszymi z zewnątrz są PTW. MP5 cymy jest ok. Quote Link to post Share on other sites
michusnajper Posted June 21, 2013 Author Report Share Posted June 21, 2013 Czyli mam brać to Cymy?Tylko czy ono mi się nie posypie po kilku miesiącach ? Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Cyma 0.41 albo 0.49, miałem obydwie, kontakt z kilkoma i 0.49 najbardziej przypadła mi do gustu :P Bierz śmiało Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Jak nie będziesz kopać rowów, wywarzać drzwi, rzucać o podłogę/beton/ścianę, walić po ryju z kolby itp. itd. to nie powinna się rozlecieć. Co do GB to się nie będę wypowiadać, bo nie miałem do czynienia z Cymowską v2. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 GB jest bardzo wytrzymały, co do walenia po ryju tą repliką - w sumie da radę. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 Może odpaść dźwignia przeładowania od bawienia sie w hk slapy, można dorobić bolec ze stali i sie bawić ile wlezie. Pękł mi także trzpień w zwalniaczu magazynka, ale to też do naprawienia jest. Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 Mam patent na dźwignię przeładowania, w swojej mogę zbijać zamek ile chce :P Więc do puki nie wymienisz trzpienia na stalowy nie baw się w przeładowanie. Co do wytrzymałość, moja poprzednia mp5 spadła z 2m na granitowe schody i nawet ryski nie było, spadła bokiem, potem zaś w tym samym dniu znajomy oparł się o murek i spadła znów z 2m, na lufe, zniszczeniu uległ tłumik płomienia nic nie pękło więcej. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 (...) MP5 cymy jest ok. GB jest bardzo wytrzymały, co do walenia po ryju tą repliką - w sumie da radę. Zgadzam się z przedmówcami. :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
michusnajper Posted June 22, 2013 Author Report Share Posted June 22, 2013 Ok dzięki za pomoc,kupię tą Cymke :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts