Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Steyr AUG / P90 na początek ?

Recommended Posts

Jedyny problem jest w tym że mi się obie repliki podobają :/

Co do mojego środowiska ASG to ono praktycznie nie istnieje i potrzebuje pioniera żeby zaistniało :icon_biggrin:

Strzelanki jeżeli już zaczną się odbywać to tylko w lasach/ polach/ na pobliskiej budowie, jednym słowem masa otwartego terenu.

Co do magów P90 na TaiwanGunie nie widziałem real-capów, ale czy to ma jakieś duże znaczenie (chiński low-cap 68 kulek nie da rady ?)

Edited by Fresh222
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bo do P90 nikt realcapów nie robi. Bierzesz magazynek low-cap, rozkręcasz,podkładasz pod sprężynę coś tak długo, aż pojemność bedzie wynosić tyle, co w ostrym: 50szt (w przeciwieństwie do AUG'a, P90 podaje wszystkie kulki, aż do ostatniej). Skręcasz z powrotem. Działa jak złoto.

U mnie pod sprężynę poszły małe kołki rozporowe, fi 4 albo 5mm.

Nie rozumiem jednej rzeczy, jeżeli nie zrobię sobie real-capa do P90 to istnieje ryzyko że mag nie poda wszystkich kulek czy to tylko estetyczne ulepszenie ?

Złota zasada: Nie rozkręcaj czegoś czego nie będziesz umiał potem złożyć

Na razie tym się kieruj

Tak dla zaistniałej sytuacji powiem że też bardzo lubię P90. Wygoda noszenia tego daje "niezapomniane wrażenia" :icon_biggrin: (Nie uważam również że jest brzydkie, ale ładne... no też nie za bardzo :icon_confused3: )

Jednak umieszczenie tam v6 uważam za porażkę i stronię od wszystkiego co ma ten GB

Jak myślicie, czy dostanę od Taiwan Gun'a jakiś upust jeżeli ładnie poproszę ? :icon_biggrin:

Jak ładnie poprosisz to mogą Tobie dać zdjęcie kotka na paczkę czy jakieś inne :F Kiedyś przynajmniej można było sobie coś takiego załatwić :D Co do upustów to zajrzyj do tematu o tym sklepie w odpowiednim dziale. Niektórzy czasem zostawiają tam kody rabatowe, które można dostać w newsletterze.