gu-pifaj-fus Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 Hejka kilka lat temu bawiłem się w marsoc po czasie to olałem i została mi po tym lampka petzla tactikka xp w woodlandzie. Zobaczyłem, że są teraz nowe modele a tą starszą dostałem w prezencie pod kontem reko no i taka myśl mnie naszła czy ktoś by nie potrzebował takiej a ja mógł bym sobie wymienić na model nowszą. Tylko, że tej czołówki nie można nigdzie teraz dostać i mam problem z ustaleniem ceny a dwa, że przeglądając zdjęcia marsocu nie mogę znaleźć nigdzie modelu w woodlandzie wiec kolejne pytanie czy marsoc używał tej lampki w innym kolorze niż czarnym? Głupio by było gdyby się okazało, że jest mega do reko i trudno ją dostać a ja nią ciuram po górach i jaskiniach. Sorki jak nie trafiłem z miejscem na post nie chce robić bajzlu na forum. Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 To nie Woodland tylko francuski CCE. Ceny sklepowej nie ustalisz bo dawno ich nie ma. Ja nowe kupowałem po 145zł. Zerknij na Alledrogo. Może tam ktoś wystawia. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 25, 2018 Report Share Posted April 25, 2018 Klawy sprzęcior na Bliskim Wschodzie :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Rekkluse Posted May 16, 2018 Report Share Posted May 16, 2018 Te zdjęcia już pare lat mają- dokładnie te zielone cpc owy operator sprzedawał kiedyś na ebayu :) Marsoc się w oszczędzanie nie bawi: Quote Link to post Share on other sites
Pissmejker Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Panowie, pytanie. Czy wszystkie receivery M4 w MARSOC pochodzą od colta? Chcę, aby mój blaster był tak blisko prawdy, jak to możliwe i zastanawiam się, czy muszę szukać body z trademarkami. Dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Tak, wszystkie M4 które ida dla Sił Zbrojnych USA pochodzą z fabryk Colta Quote Link to post Share on other sites
Nutrie Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Coś dla ciekawych :) Ostatnio wpadło gdzieś takie zdjęcie - operator MARSOCu z plate carrierem Mayflower APC w firmowym kamuflażu Desert Digital. Zakup prywatny, pan przedstawiony na zdjęciu pewnie chciał, by mu balistyka do pikseli pasowała :p Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts