Generalky Posted July 17, 2013 Author Report Share Posted July 17, 2013 W tym zestawia podoba mi się to, że są okulary, kolimator itp itd. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Można kupić ale pod dwoma warunkami : - masz kogoś kto sprawdzi sprzęt - umawiasz się ze sprzedającym na okres w którym sprawdzisz sprzęt i w razie jakichś problemów możesz zwrócić Quote Link to post Share on other sites
Generalky Posted July 17, 2013 Author Report Share Posted July 17, 2013 (edited) Okej, mniej więcej o to mi chodziło :icon_wink: Ktoś kto sprawdzi - czyli? Serwis (który dokona przeglądu) ? Czy poprostu jakaś osoba która strzeli sobie z tej repliki i powie że jest ok? Edited July 17, 2013 by Generalky Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Ktoś kto sprawdzi - czyli? Serwis (który dokona przeglądu) ? Czy poprostu jakaś osoba która strzeli sobie z tej repliki i powie że jest ok? :bialaflaga: To jest tego rodzaje pytanie, na które głupia chłopska logika odpowiada. Chodzi tutaj o serwisanta, który otworzy, zobaczy czy wszystko cacy, czy wszystko jest takie jak w opisie, czy wszystko działa, czy też pęknie po 2 kulkach. Strzelic to sobie każdy może, a może GB pękniete ale ty o tym nie wiesz i nagle Ci się cała replika rozsypie w rękach? Najlepiej miec zaufanego serwisanta w okolicy, dac mu replike i zobaczyc co z nią jest. A kolimator i inne duperele można bez żadnego problemu w Polsce wolnej kupic, to nie PRL, że tylko ocet kupisz. Teraz to nawet kolimatory w sklepach są! Jeśli nie masz serwisanta w okolicy to lepiej na używki się nie brac [A serwis sklepowy to trzeba cos tam zaplacic o ile sie nie myle] Quote Link to post Share on other sites
Generalky Posted July 17, 2013 Author Report Share Posted July 17, 2013 Wiesz co, kolimator można kupić :D Ale trzeba mieć na to fundusze :D A ja nie posiadam zbyt dużych. Przegląd repliki, 2 km od mojego domu kosztuje 45 zł, jakoś to przeżyję. Chyba właśnie wybiorę tą replikę. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Nie chodzi mi o porównywanie tylko o opinię na temat broni, czy ktoś zna tego sprzedawcę albo czy opłaca się brać taką używkę. Mi natomiast chodziło o to żebyś przeczytał opinie o RK Boyi i AK Cymy, w "porównaniach" jest trochę takich tematów. Jeśli nie chcesz to Twoje pieniądze i Twój wybór. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Przegląd repliki, 2 km od mojego domu kosztuje 45 zł, jakoś to przeżyję. Pamiętaj żeby dopomnieć się o wyniki z chronowania. Jak to z używkami bywa przygotuj się na konieczność wymiany jakiś podzespołów jak np: Gumka HU, czy oring na tłoku. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 (edited) @Generalky, czhcesz replikę, czy kolimator. Zastanów się kolimator to sprawa uboczna, możesz dokupić później a w "zajechaną" replikę wpakujesz tyle pieniędzy, że przekroczy to koszt kolimatora. Zdecydowanie odradzam kupno używanych okularów, skąd wiesz ile razy były "postrzelone" i właśnie Tobie się przydarzy, że odmówią współpracy? Oczy to nie jaszczurczy ogon, nie odrastają! :icon_cry: Edited July 18, 2013 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts