EndeBeats Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 Hah, właśnie od Ciebie kupiłem, jeszcze trochę i zamówię znowu, bo prawie mi się skończył. Quote Link to post Share on other sites
nobody234 Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Tak między nami Airsoftowcami: JEST MOCNIEJSZY !!! Sam używam i sprzedaję i różnicę gołym okiem widać Tak ale jest droższy: taniej tylko <ciach> Quote Link to post Share on other sites
Rosomak15 Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Wystrzeliłem puszkę protecha i nigdy więcej do tego nie wrócę. Po kilku wystrzelonych magazynkach z lufy wyciągałem takie błoto, że głowa mała. Powtarzalność strzałów była żałosna. W porównaniu do Nuprola 2.0, z którego korzystam protech wypada słabo, właściwie to leży i kwiczy. Po uszczelkach w ogóle nie wyglądało jakby tam był jakiś olejek, a gnój z lufy był masakryczny, przy tym praktycznie zerowa powtarzalność strzałów i kasa w błoto. Był to pierwszy gaz w pierwszej replice gazowej i było blisko do zrażenia się do gaziaków. Serdecznie nie polecam! Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Skoro pierwsza replika i pierwszy gaz to ten syf był fabryczny. Ja zawsze najpierw czyszczę nową replikę, potem smaruję tam gdzie trzeba i dopiero strzelam. Mam za sobą ze 20 puszek gazu i po protechu nawet uszczelki są niemal suche. Quote Link to post Share on other sites
sulferno Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Pod moją klamkę NBB radzi sobie świetnie od nowości, kolega z glockiem GBB też nie narzekał. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts