Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam. Mam pytanie odnośnie repliki AUG Steyer A2 (http://www.specshop...._AUG_A2_-_15909) .

1.)Czy ta replika jest warta jakiego kolwiek tiuningu?

2.)Czy dalo by się ją przerobić na pseudo snajperkę?

3.) Co zrobić żeby pracował ciszej?

Co do przeróbki mam na myśli zabawe na zasadzie "ubezpieczania" oddziału sturmowego. Chciałbym trzymać się z tyłu i mieć przewagę zasięgu nie mówie o 60-100m tylko o tym żebym mógł trafić człowieka z ogległości 60m bez problemu. Wiem, że 60m na upartego można trafić z prawie każdego karabinu szturmowego.Nie chce mieć niewiadomo jakiej mocy wolałbym troszke coś ponad 400fps żeby kumplą nie zrobić krzywdy.

To chyba rebrand jg a co z tego wynika lepiej kupić jg, jednak wątpie byś osiągnoł przy 400fps 60m skutecznego zasięgu dobra jeśli chcesz ubezpieczać odział to zainwestuj w precke najlepiej promyka.Wymień gumke hopka na zieloną g&g.Jeśli ingerować w mechanizm to kup bore up systeme lub guardera, guarder pownień wyciszyć mechanizm repliki zainwestuj też w mocniejszą sprężynę najlepiej guardera.Sprężyna guardera m130 przy borku i dobrej szczelnosci da ok 480fps i tu przy prece promyka spokojnie osiągniesz skutecznego 60m jak nie więcej.

Człowieku w AUGu jest V3!!!

Kup precke madbulla, springa 130, uszczelnij układ (teflon na głowice cylindra i gumke hopa) ewentualnie uszczelniona dysza, guma zielona G&G lub systema energy i będziesz miał 500 fps, a i jeszcze wypodkładkuj zębatki :)

Taniej już się nie da, a i jeszcze jakąś dobrą batkę, może lipo 7.4V :P

Prec lufy madbulla są najtańsze i dają dobry efekt, do szturmówek w sam raz :)

@Rikardo po co pchać kogoś w koszta? W V2 mógłbyś wstawić borka żeby odciążyć szkielet ale tu? Bagnla po M150 na auto i żyje, jeszcze nie widziałem pękniętej v3 jednak legenda głosi że takowy pękł :)

Człowieku w AUGu jest V3!!!

Kup precke madbulla, springa 130, uszczelnij układ (teflon na głowice cylindra i gumke hopa) ewentualnie uszczelniona dysza, guma zielona G&G lub systema energy i będziesz miał 500 fps, a i jeszcze wypodkładkuj zębatki :icon_smile:

Taniej już się nie da, a i jeszcze jakąś dobrą batkę, może lipo 7.4V :icon_razz:

Prec lufy madbulla są najtańsze i dają dobry efekt, do szturmówek w sam raz :icon_smile:

@Rikardo po co pchać kogoś w koszta? W V2 mógłbyś wstawić borka żeby odciążyć szkielet ale tu? Bagnla po M150 na auto i żyje, jeszcze nie widziałem pękniętej v3 jednak legenda głosi że takowy pękł :icon_smile:

Tak... Tak.... Każda 130 (sto trzydziestka) daje 500 fps, jeszcze bez Borka :icon_eek2: :icon_rolleyes:

130 daje ok 130m/s ~~ 430fps Producenci się zabezpieczają przed nieszczelnością układu, ale nie o 20m/s (chyba że stara seria Guardera - była temu bliska)

Bore Up'a daje się tylko aby odciążyć szkielet ??? :teeth: A to nowości się dowiedziałem....

Dzięki ! :P

Pzdr.

Jakoś ja mam 130 nie wiadomego powodzenia i mam 475fps jakim cudem? A spring długo używany więc już zbił się.

Wszystko zależy od złożenia i REPLIKI.

Co do borka to wiadome że daje FPS ale to dośc duży koszt, nigdy nie kupuje bo repliki szybko mi się nudzą dlatego mija się to z celem :P

Edited by P&P