Patryczek1 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Ktoś chyba w temacie o Boyi wypowiadał się o JG słowami : Stara przestarzała konstrukcja... Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Ktoś chyba w temacie o Boyi wypowiadał się o JG słowami : Stara przestarzała konstrukcja... Trochę prawdy w tym jest, bo TM to jest klasyka bez innowacji, nie ma miejsca na popisy jest tylko prosta konstrukcja. Z dotychczasowego feedbacku wychodzi na to że te bajery boyi zdają rolę. Quote Link to post Share on other sites
bart990924 Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 Chomik: I ktoś własnie musi to kupić. Ba, ktoś to musiał kiedyś kupić jako pierwszy. Jak się mu nie śpieszy to w przyszłym tygodniu zrobię 50 zdjęć/ nagram jakieś video, i będzie miał możliwość oceny. Ktoś musi być pionierem, można na tym dużo zyskać. Nie spotkałem się narazie z negatywną opinią. to rób wszystko ja sb pooglądam i zweryfikuje :D A w moich oczach gieta JG straciła dobrą opinie.Stare giety z przed 3-4 lat śmigają do dziś bez usterki.Ostatnio u mnie w ekipie 3 na serwis poleciały,bo styki przepalone(8,4V),tłok zjechany,a w jednej 170 fps(Tak jest to nowa seria z ubiegłego roku). ''8,4'' a ja mam tzn. kupuje 9,6 bez ebb Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 to rób wszystko ja sb pooglądam i zweryfikuje :icon_biggrin: ''8,4'' a ja mam tzn. kupuje 9,6 bez ebb Czekaj kupujesz g-001 i odłączacz ebb, czy kupujesz JG i batkę 9,6 ? Quote Link to post Share on other sites
bart990924 Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 Czekaj kupujesz g-001 i odłączacz ebb, czy kupujesz JG i batkę 9,6 ? każdy tzn. z tarota mówi mi , że jg 9,6 alee jeżeli masz te g-001 i będziesz miał zdjęcia to ookej (nie zmuszam) ;) Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Jasne z przyjemnoscia to zrobie bo w sieci jest malo materiałów o g-001. Jak mi przyjdzie paczuszka to może zrobie unboxing :) Usłyszycie(ale może nie) mój głos który ma wieczną opóżnioną mutacje od jakiś 2 lat ;(, :) Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 I ktoś własnie musi to kupić. Ba, ktoś to musiał kiedyś kupić jako pierwszy....... Ktoś musi być pionierem, można na tym dużo zyskać. Nie spotkałem się narazie z negatywną opinią. Zgadzam sie tu z toba Hypre. Sam z checia obadalbym to Gietke Boyi w realu, problem w tym ze w Irlandi sie z nia jeszcze nie spotkalem wiec nie moge sie na jej temat wypowiadac. Napewno EBB to fajny bajer a i cena jest dosc atrakcyjna. A giete od JG chwale bo widzialem ich sporo, serwisowalem kilka i bez wzgledu na to jak kto ja traktowal potrafila zniesc naprawde sporo - chodzi mi o fabryczna konfiguracje. Quote Link to post Share on other sites
bart990924 Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 Jasne z przyjemnoscia to zrobie bo w sieci jest malo materiałów o g-001. Jak mi przyjdzie paczuszka to może zrobie unboxing :icon_smile: Usłyszycie(ale może nie) mój głos który ma wieczną opóżnioną mutacje od jakiś 2 lat ;(, :icon_smile: unboxing no too czekam ;D aaa gdzie będzie się znajdywal film ? Quote Link to post Share on other sites
Patryczek1 Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 ...w oczekiwaniu na Hypre... http://www.youtube.com/results?q=unboxing+dboys+g36c&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&gl=PL&sa=N&tab=w1 Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Jasne z przyjemnoscia to zrobie bo w sieci jest malo materiałów o g-001. Jak mi przyjdzie paczuszka to może zrobie unboxing :icon_smile: Usłyszycie(ale może nie) mój głos który ma wieczną opóżnioną mutacje od jakiś 2 lat ;(, :icon_smile: Nie rob unboxingu, bo to material dla dzieci z gimnazjum, tylko rozbierz replike i pokaz co jest w srodku. Chcesz byc pionierem, to zrob cos pozytecznego, co realnie pomoze innym. Albo nie zawracaj glowy. Quote Link to post Share on other sites
Patryczek1 Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 ... rozbierz replike i pokaz co jest w srodku. To może być ryzykowne :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
bart990924 Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 Nie rob unboxingu, bo to material dla dzieci z gimnazjum, tylko rozbierz replike i pokaz co jest w srodku. Chcesz byc pionierem, to zrob cos pozytecznego, co realnie pomoze innym. Albo nie zawracaj glowy. No mu o to chodzi chyba nie ? To może być ryzykowne :icon_mrgreen: Zrobi co chce ;D Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Wkleje tu i do stosownego tematu ;) Co do rozbierania to szkoda mi gwarancji ;( Jak podkreślałem jest to nowa konstrukcja, więc może cos się zepsuć :) Quote Link to post Share on other sites
Patryczek1 Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Czyli nie będzie to nic sensacyjnego :) Quote Link to post Share on other sites
Said Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Co do rozbierania to szkoda mi gwarancji ;( jeżeli kupisz na gunfire to nie spotkasz sie z żadnymi plombami:) wiec nie stracisz gwarancji;) Quote Link to post Share on other sites
Patryczek1 Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Plomba i tak jak by była to na gearboxie, a Hypre póki co nie ma najmniejszych umiejętności do otwierania go :) Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Dobra Panowie koniec Oftopu. Jako ,że użytkownik wybrał replikę temat uznaję za zamknięty. Ma jeszcze jakieś pytania, otwieram na chwilę. OFF Quote Link to post Share on other sites
MEP^^ Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 A ja chciałem jeszcze się zapytać (To będzie moja pierwsza replika ;3) którego w końcu wybrać z tych dwóch G36 bo zdania były podzielone i nie potrafię samemu zdecydować a nie chcę zakładać nowego tematu bo tylko zaśmiecę forum ;) Zależy mi na tym aby była jak najbardziej niezawodna i moblina :P Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Ja bym kupił Boyi, które jest bardziej nowoczesne i łatwiej je będzie potem odsprzedać. Masz gwarancję, więc jak się coś zepsuje, to ci naprawią. Quote Link to post Share on other sites
MEP^^ Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 (edited) Dzięki :icon_wink: Niestety dysponuję tylko 550/600 zł :/ a muszę jeszcze zadbać o bezpieczeństwo oczu (Na zębach mi nie zależy ;P) dlatego staram się kupić najlepiej jak się da za te pieniądze a ponieważ dopiero we wrześniu 16 lat :icon_wink: więc iść do pracy zarobić nie mam jak :/ A pisząc "Boya" masz na myśli ten model? http://gunfire.pl/pr...-G-001-EBB.html Edited April 4, 2013 by MEP^^ Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Dokładnie to :) Quote Link to post Share on other sites
MEP^^ Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Czyli nie pozostaje mi nic jak złożyć jutro zamówienie :P A co do tego sklepu to czytałem że podobno czasem dochodzą w bardzo złym stanie repliki i nie wiem czy to prawda? Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 (edited) Często kupuję w sklepie www.taiwangun.com i nie mam z nimi problemów. Edited April 4, 2013 by Stalker Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Czyli nie pozostaje mi nic jak złożyć jutro zamówienie :icon_razz: A co do tego sklepu to czytałem że podobno czasem dochodzą w bardzo złym stanie repliki i nie wiem czy to prawda? Nieee.Zostawiłem już u nich ponad 3 tysiące,i nigdy mi nic w złym stanie nie przyszło. Quote Link to post Share on other sites
MEP^^ Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Ok czyli z czystym sumieniem mogę kupować ;3 dzięki tyle chciałem wiedzieć :) Już lubię to forum :D Jesteście bardzo pomocni :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts