EnvilEu Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Chciałbym w końcu poznać według was najlepsze kulki o wadze 0,23g - 0,25g. Ostatnio zainteresowałem się kulkami MadBull w większości sklepów są już niedostępne natomiast udało mi się znaleźć dwa sklepy, które nadal oferują te kulki. Osobiście nie polecam kulek 0,23g firmy Premium, ponieważ dosyć często padają puste strzały gdy broń jest w trybie auto. Lepiej wypadają kulki 0,25g firmy Guarder. Napiszcie jakie kulki według was są najlepsze. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 (edited) G&G. Z tych co testowałem (P&J (Ty chyba nazywasz je premium), GFC Rockets, G&G i jakieś "nołnejmy") są najlepsze. Edited August 24, 2013 by MarekMac Link to post Share on other sites
kubus1121 Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Hej, ja osobiście używam do mojej emki g&p kulek 0,25 g G&G i z pewnoscia moge polecić. Nie mam i nigdy nie mialem z nimi żadnych kłopotów. Dla mnie tak jak i kulki i ich samo wykonanie jest pierwszorzędne. pozdro Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 G&G albo Madbulle. PJ i GFC rockets tną mi się od czasu do czasu na precyzyjnej lufie. Od biedy rocketsów używam do glocka. Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 G&G, wyśmienite kulki przy zadowalającej cenie. Podobno Biovale lepsze ale dużo droższe. Link to post Share on other sites
Lukpaj Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Ja tam uzywam 5, 95 - dorownuja G&G a sa troszke tansze :) Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Przeglądnięcie niniejszego działu forum i poczytanie paru wątków naprawdę jest takie trudne? Link to post Share on other sites
Recommended Posts