Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poszukuję wysokiej klasy komory hopup do mp5. Wszystko co do tej pory znalazłem to plastiki, ale może jednak warto na niektóre zwrócić uwagę? Proszę o pomoc

Posted

Właśnie do preclufy potrzebna jest porządna komora. Zastanawiam się nad CA, ale wolałbym wmontować najlepszą, a nie tylko dobrą. Dlatego pytam czy jest coś lepszego od CA? Czy wymieniając komorę od cm.049 na CA nie wymienię siekierki na kijek, jak to w jednym przysłowiu było?

Posted

Właśnie patrze po sklepach i nie mogę znaleźć nic do .049, no chyba, że inna cymowska komora. CA pasuje do tej tańszej .027. Z tego co widzę będę musiał polecieć do budowlanego po nową rolkę taśmy i próbować zrobić coś ze stockową komorą.

Posted

Akurat myślałem nad tym nowym Miraclem, sporo o nim czytałem. Osiągi takie jak w promyku, a przy dużych wartościach fps (>450)nawet nieco lepsze, dodatkowo jak na razie nie ma problemu z dostępnością, bo w Polsce panuje wrodzona fobia przed tym co nowe.

P.S Pytanie było na temat komory, więc proszę Was, nie piszcie mi biznesplanu dot. reszty części, bo już to zrobiłem :)

Posted (edited)

No spoko, jak sie boisz sprowadzać to bierz miracle :) Ja w PL kupuje tylko jakieś pierdoły, więc napisałem to co bym ja wsadził.

Edited by grzesio93
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...