Emcet Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Poszukuję wysokiej klasy komory hopup do mp5. Wszystko co do tej pory znalazłem to plastiki, ale może jednak warto na niektóre zwrócić uwagę? Proszę o pomoc Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 30, 2013 Author Report Share Posted August 30, 2013 Jak na razie jestem za CA, bo niestety nie ma zabardzo w czym wybierać. Może jedak znacie jakiegoś lepszego producenta? Link to post Share on other sites
wally Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Komora CA jest całkiem w porządku, nie wiem czemu chcesz lepszej, bardziej zainwestuj w preclufę i dobrą gumkę HU Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 30, 2013 Author Report Share Posted August 30, 2013 Właśnie do preclufy potrzebna jest porządna komora. Zastanawiam się nad CA, ale wolałbym wmontować najlepszą, a nie tylko dobrą. Dlatego pytam czy jest coś lepszego od CA? Czy wymieniając komorę od cm.049 na CA nie wymienię siekierki na kijek, jak to w jednym przysłowiu było? Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Teflonfix+ dobra guma i preclufa załatwią sprawę- tak jak wszędzie. Link to post Share on other sites
seger Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Do MP5 jest 2 lub 3 rodzaje komór, wiec upewnij się, że wybierzesz dobrą. Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 31, 2013 Author Report Share Posted August 31, 2013 Właśnie patrze po sklepach i nie mogę znaleźć nic do .049, no chyba, że inna cymowska komora. CA pasuje do tej tańszej .027. Z tego co widzę będę musiał polecieć do budowlanego po nową rolkę taśmy i próbować zrobić coś ze stockową komorą. Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 (edited) Ja bym raczej skupił sie na tym żeby kupić dobrą lufe typu prometheus, a nie "tanią" preclufe i komore. Edited August 31, 2013 by grzesio93 Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 31, 2013 Author Report Share Posted August 31, 2013 Akurat myślałem nad tym nowym Miraclem, sporo o nim czytałem. Osiągi takie jak w promyku, a przy dużych wartościach fps (>450)nawet nieco lepsze, dodatkowo jak na razie nie ma problemu z dostępnością, bo w Polsce panuje wrodzona fobia przed tym co nowe. P.S Pytanie było na temat komory, więc proszę Was, nie piszcie mi biznesplanu dot. reszty części, bo już to zrobiłem :) Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 (edited) No spoko, jak sie boisz sprowadzać to bierz miracle :) Ja w PL kupuje tylko jakieś pierdoły, więc napisałem to co bym ja wsadził. Edited August 31, 2013 by grzesio93 Link to post Share on other sites
Recommended Posts