Repcak Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Mam mundur WZ93 i szukam niedrogiej kamizelki lub jakiegoś chest riga pod wz93. Wydaje mi się że może być coś o jednolitym kolorze nie koniecznie pod wz93, np jakieś olive. Cena jaka mnie interesuje to do 50zł, im mniej tym lepiej. Co możecie polecić? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Nie wiem jakiej repliki używasz, ale może brytyjski chest się sprawdzi. Jeśli nie to zbieraj dalej :P Quote Link to post Share on other sites
Repcak Posted September 1, 2013 Author Report Share Posted September 1, 2013 póki co mossberg :P Potrzebuje czegoś co będzie optycznie pasować do wz93, bo mam VTLC ale to ekhm mało pasuje bo jest w DDPM :P Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 (edited) Ciężko będzie dobrać coś, co zmieści się w budżecie a jednocześnie będzie dobre i pasować wizualnie. Osobiście mogę polecić pasoszelki od BW - tanie, wytrzymale. Może kamuflaż inny niż w wuzecie, ale wg mnie nie będzie się to jakoś szczególnie gryzło. Edytuj: airsoft to nie rewia mody, jeśli nie robisz reko czy stylizacji to dużo ujdzie Ci "płazem" bo airsoftowcy opracowali już tyle konfiguracji, że głowa mała. Myślę, że nikt się nie przyczepi jak do Wz 93 założysz coś w DPM, Flecku czy jakimś innym kamuflażu. Edited September 1, 2013 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Repcak Posted September 1, 2013 Author Report Share Posted September 1, 2013 a może być DDPM do Wz 93? :P Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Głowy nikt Ci za to nie urwie. Quote Link to post Share on other sites
Repcak Posted September 1, 2013 Author Report Share Posted September 1, 2013 No tak ale jestem ciekaw jak z widocznością w terenie leśnym :P Da radę taką kamizelkę ufarbować? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 DPM, flecktarn, woodland dadzą radę co do DDPM to zależy jaki teren dokładniej, załóż i sam się przekonaj ;) Nikt Cię raczej za to nie wyśmieje. Tak, da radę pomalować kamizelkę. Zanim zapytasz jak i jaką farbą to powiem Tobie, że ten temat był już poruszany na forum :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Tiloren Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Za 65zł w armywolrdzie masz oliwkową kamizelkę w systemie molle z demobilu. http://armyworld.pl/product-pol-1447-Kamizelka-Modulowa-Holenderska-Wojskowa-oliv-Oryginal-.html Nie wolno jednak przesadzać z rozmiarami, Lka jest naprawdę duża. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 I ta kamizelka jest naprawdę solidnym kawałkiem sprzętu. Mam jej wersję z molle w holenderskim DPMie. Kiedyś mocno ciorana i używana, a kupiona dodatkowo z demobilu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts