Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pomoc przy replice

Recommended Posts

Witam dziś mnie zainteresowało asg,mam już pistolet który leży i się kurzy w szafce zapłaciłem chyba za niego 50zł zamówiłem z militarii taki sprężynowy pistolet.Dziś chciałbym kupić coś elektrycznego mam do wydania coś koło 170zł no 150zł coś takiego wybrałem coś takiego firmy Cyma niby dobra firma http://allegro.pl/karabin-asg-cyma-cm020-i3529591172.html coś takiego ale czekam na wasze propozycje do tego jakieś przyrządy celownicze i coś co przemalowania tego cacka

Powiem szczerze, że nie wiem o jakim remingtonie piszesz, ale na fpsy nie patrz. Są one sprawą drugorzedną (a może nawet trzeciorzędną). Ważniejsze jest spasowanie części wewnętrznych i ich jakość. Jeśli w środku siedzi kiepska lufa to mając dżyliard fpsów z metra w stodołe nie trafisz.

Jak masz szanse uzbierać,to zbieraj na tą MP5,Jest to godna polecenia pukawka.Natomiast jeżeli chodzi o wewnętrzny tuning shotguna to jest on nie opłacalny.Tuning wewnętrzny shotguna polega na zakupie po jakimś czasie jakiegoś elektryka np właśnie tej MP5 która podałeś w linku.Wizualny tuning to twoja sprawa jak chcesz to nawet możesz sobie go na różowo przemalować.

Tuning wewnętrzny shotguna jest:

1. problematyczny bo w sklepach nie ma do niego lepszych części (sprężyny pewnie by zapasowały, ale słabszej nie ma sensu wstawiać, a mocniejsza może roznieść w diabły wnętrzności),

2. niebezpieczny bo jeśli będziesz kombinował części na własną rękę to możesz zepsuć osiągi,

3. potencjalnie bardzo kosztowny - tuning, który przyniesie jakieś efekty na plus może sprawić, że taniej będzie kupić Galaxiaka.

Co nie zmienia faktu, że shotgun dobrym sprzętem jest. Jeśli chodzi o tuning wizualny to znajdź temat o shotgunie (jest obszerny) - tam znajdziesz ładownice, sposoby mocowania zawieszenie itp.

Pewnie że nie, co do podkręcania, co ci po nim, jak rozpadnie się po kilku strzałach, jeśli dasz mocniejszą sprężynę.

Co do zasięgu taki jak pistolet sprężynowy (lub mniejszy) z bazaru za 10 zł, lepiej dozbieraj i kup coś porządnego. Mossberg 500 będzie dobry do lasu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...