Rogaś Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Nakręć tego haja porządnie, aż się przekręci! Quote Link to post Share on other sites
GRO9NO Posted December 14, 2013 Author Report Share Posted December 14, 2013 verb007 zawsze tak robię nakręciłem teraz lżej bo blackblut tak polecił ,ale efekt jest taki sam :( Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Sprawdź czy masz klocek który dopycha komorę do GB. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Pisał że wszystko sztywno siedzi więc obstawiam że go posiada :) Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 (edited) Hindus, nie wiem jak Ty ale ja u Krakmanów byłem już setki razy, za każdym razem repliki sprawdzane były na magazynku nie od repliki, a tym który zawsze leżał koło ich chrono. Tak więc to nie jest reguła. Moja "beta project" przyszła z uszkodzony magiem... No ale to dalej znaczy, że dostałeś coś, czego nie zamawiałeś i nie działa jak to za co zapłaciłeś. To tak jakbyś kupił samochód który nie odpala na kluczyku który dostałeś w komplecie. Co z tego, że samochód jest sprawny i odpala na kluczu serwisowym który leży zawsze na warsztacie. Nie działa i nie możesz z niego korzystać, chociaż kupiłeś go nowego. O to mi chodzi, żeby nie dać sobie wciskać bubli. Tak, to są chińskie repliki, jedne lepsze a inne gorsze, ale skoro jedna nie działa, to powinien dostać taką, która działa - albo powinna zostać naprawiona tak, żeby mu działała. Naprawianie samodzielnie ma sens tylko w przypadku, gdy to jest naprawdę jakiś drobiazg w stylu odwrotnie zamontowanej wtyczki w baterii czy poluzowanej szczerbinki którą wystarczy dokręcić. Edited December 15, 2013 by hindus Quote Link to post Share on other sites
1beduin Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Macie jeszcze jakieś pomysły ,które nie wymagają rozbiórki? Tak Może powołaj się na niezgodność towaru z umową, skoro taki trefny egzemplarz masz. :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
GRO9NO Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 (edited) Panowie problem rozwiązany :icon_smile: Dzisiaj z kolegą rozebraliśmy replikę .Wszędzie smar chiński smar w lufie,na tej osłonce przed spustem, GB pluł smarem.Taki brud w nowej replice i jeszcze po serwisie to normalnie dziadostwo ze strony taiwanguna. Przyczyną całego problemu okazała się gumka hop up .Okazało się ,że cały czas strzelałem bez hop upu (jak pierwszy raz dostałem to dobrze strzelała,po wizycie na gwarancji zmniejszyła osiągi).Po pierwsze gumka jest źle odlana ,po prostu krzywa,po drugie krzywo włożona ,a po trzecie dystanser był włożony luzem.Ręce opadają. Na razie strzela ,ale w najbliższym czasie chyba wymienię komorę i gumkę.Temat do zamknięcia. Edited December 15, 2013 by GRO9NO Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Z całym szacunkiem, ale repliki plują smarem po serwisie, trzeba wystrzelić trochę kulek i wyczyścić lufę. I to nie jest żadne dziadostwo. Głupoty pierniczysz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts