senkuPH Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 (edited) Login WMASG: SenkuPH Miasto: Sanok/Rzeszów Zakres działalności: - Drobne jak i poważniejsze naprawy replik AEG, wykonanie okablowań, montaż mosfetów. Wewnętrzny i zewnętrzny tuning replik. Posiadam chronometr, zaplecze narzędziowe jak i podstawowe części zamienne na miejscu. - Renowacja powłok elementów drewnianych różnymi technikami (odnawianie drewien). Doradzę, dobiorę części, zamówię i złożę. Jestem dostępny w Rzeszowie jak i Sanoku (po wcześniejszym ustaleniu) Kontakt na PW. Edited October 9, 2016 by senkuPH Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 Login WMASG: EndeBeats Miasto: Grudziądz (czasami Toruń)/Ewentualnie wysyłka z całej Polski. Zakres działalności: -Głównie repliki elektryczne, choć zdarza mi się pracować z replikami gazowymi (głównie karabinki). -Posiadam zestaw podstawowych części, narzędzia, oraz chrono X3200 MK3. Kontakt PW. Quote Link to post Share on other sites
Chavez Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 (edited) Login WMASG: Chavez Miasto: Dziekanów Leśny/woj. mazowieckie. Zakres działalności: - naprawy - tunning - doradztwo Specjalizacja: - przezwajanie silników HT HS - doszczelnianie replik bez użycia taśm teflonowych - minimalizowanie zużycia prądu, zabezpieczanie styków układem Mosfet - zwiększanie zasięgu replik - przygotowanie replik na sezon zimowy - rozwiązania dla połamanych replik - dorabianie elementów stalowych Wyposażenie: - części tunningowe i stockowe dostępne na miejscu. - chronometr, wiertarki, tokarki, spawarki, prasy hydrauliczne, szlifierki. tel. 601248537 w godz: 16-22. Edited October 11, 2016 by Chavez Quote Link to post Share on other sites
dede Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Login WMASG: DEDE Miasto: Ruda Śląska /woj. Śląskie. Zakres działalności: - naprawy - tuning - doradztwo - renowacja i malowanie drewna w replikach Wyposażenie: - chronometr XCORTECH X3200 - stacja lutownicza z termostatem - miernik elektryczny - wiertarki - statyw do wiertarki z imadłem maszynowym (krzyżowe dwuosiowe) - szlifierka kątowa - Szlifierka oscylacyjna na papier ścierny 150 mm - pistolet lakierniczy SATA HVLP W WMASG jestem od 2008 roku i serwisuję od kilku lat repliki od znajomych, rozszerzam działalność na Śląsku. Części zakupione w sklepie asgshop.pl mogę odebrać osobiście (mieszkam 700 metrów od sklepu). Kontakt na PW. Quote Link to post Share on other sites
Bociano Posted May 8, 2017 Report Share Posted May 8, 2017 Cześć, w związku ze sporadycznie otrzymywanymi zapytaniami, informuję że obecnie nie zajmuję się serwisem replik. Quote Link to post Share on other sites
OjciecMateusz Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Witam, polecam serwis B&R Custom ASG z Rudy Śląskiej Tuning, doradztwo, naprawy. Mają autorskiego flathopa i inne rozwiązania. Uczciwa cena i szybki czas realizacji. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
shadowman Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 MK Custom&Service - cierpliwy na niektóre głupie pytania - fachowo doradzi - jak coś doradzi to i to zrobi - a ja kto zrobi to działa jak miało działać - wybierze najlepszą opcję i pomoże nie zainwestować w bubla tylko dobrze wydać kase na tuning i części - poszerza okienka HU i ogarnia flat hopy -i robi to dobrze! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts