piter535 Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Kupiłem używaną mp5k ale nie było w zestawie baterii ale jak byłem ją zobaczyć to gościu podpiął inną baterie i działała. Ja kupiłem baterie tą (http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_233_248&products_id=3213&name=ASG_-_Bateria_AEG_-_8,4V_-_1400mAh_-_AK_Stick_-_15088), i ja naładowałem i podłączyłem do repliki i niby wydawała dzwięk jak by strzelała ale nie strzelała kulkami, aż w końcu wogóle nie wydawała żadnego głosu i do ten pory jak podłączam baterie to nie strzela ani już nie wydaje tego głosu tak jak by strzelała ;/ ? i co może z nią być? Quote Link to post Share on other sites
maciu Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Wiesz może jaką podłączył baterię ? Jaki dźwięk wydawała, jak wiertarka (słychać że silnik kręci ale nie strzela) ? Quote Link to post Share on other sites
Tomek P-ń Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Możliwe, że 8,4 nie mogła uciągnąć... Jeśli tak dusiłeś, i dusiłeś spust, ale nic się nie stało to możliwe że upiekłeś w ten sposób jakąś część elektryki (styki, kable, silnik) Quote Link to post Share on other sites
piter535 Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 No dosłownie wydawała głos jak wiertarka ale teraz już nic nie wydaje ja ładuje właśnie tą baterie i o 3 w nocy ja podłącze i zobacze jeszcze raz ;] A myslicie że mogłem coś zrobić? ;/. Coś żeby już nie działała ? ;/ Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Sprawdź czy replika ma bezpiecznik, być może tędy droga. Quote Link to post Share on other sites
piter535 Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 Ma ale on jest właśnie spalony i w wtorek ide kupić ale na 8.4V napięcie bo miałem w domu na 4V i siadł odrazu ale nawet jak miałem ten dobry bezpiecznik to oddawał głos ale nie strzelał ? i tu jest pytanie czemu nie strzelał ? ;/ Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Zepnnij kable od bezpiecznika na krótko, podłącz batkę i zrób filmik jakie replika ma objawy wtedy Ci powiem coś więcej. Na razie to może być wszystko od kabli, po zębatki itd. Quote Link to post Share on other sites
piter535 Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 To jutro z rana wstawię filmik bo mi sie batka ładuje i do rana sie bedzie ładowała i wtedy tak zrobie oki? ;] Quote Link to post Share on other sites
piter535 Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 a jak ja mam ci wysłać ten film? ;/ Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Wrzuć na yt np. Quote Link to post Share on other sites
piter535 Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 Quote Link to post Share on other sites
Rosomak15 Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Strzela! Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Była tuningowana na 100% przynajmniej mocniejsza spreżyna, bo dość mały rof. Wymiana kabli wpłynęła by dość pozytywnie na rof. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Strzela tylko kulki nie lecą. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Verb nie wiadomo czy miał załadowane do magazynka. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Niby tak, więc po co podpinał magazynek :teeth: Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Sam nie raz tak robię z przyzwyczajenia :D Quote Link to post Share on other sites
piter535 Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 maiłem kulki w magazynku ale wydaje głos ale nie strzela? Teraz znowu tak spróbowałem i strzelił 8 kulek i wiecej już nie strzelił? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 jakie kulki ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts