raku10 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Witam jestem nowy na forum :icon_smile: Strzelałem innymi snajperkami dosyć doinwestowanymi ale moja MB12D padła :/ Więc postanowiłem kupić ARES-a :icon_smile: Mogli byście mi coś o nim opowiedzieć co należy kupić lub co z tunigować ??Z góry dziękuję za odpowiedzi :icon_smile: Link to post Share on other sites
BackLogers Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Zestaw spustowy jest niestandardowy, póki co nie da się kupić wzmocnionego a co za tym idzie wszelki tuning siłowy na bazie sprężyny odpada. Zostaje konwersja Aresa CO2 (o której są średnie opinie) albo nasza rodzima konwersja gazowa Mancrafta. Więcej informacji możesz przeczytać w temacie poświęconemu tej replice: http://forum.wmasg.pl/topic/134588-oficjalny-msr-338-ares/ Link to post Share on other sites
raku10 Posted January 12, 2014 Author Report Share Posted January 12, 2014 Aha dziękuje :) Jednak chciałbym żeby został przy sprężynie :) Nie wiem czy jednak powyżej 600FPS da się uzyskać jeżeli większość części jest niestandardowa :/ Lufę można zmienić ale za wiele nie da :/ Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Skoro temat już jest, to zamykamy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts