patro5140 Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 @patro5140 oczekujesz aż ktoś podejmie decyzję za Ciebie? Bo ja już nie wiem czego Ty chłopie chcesz. Padło już tyle podpowiedzi, rad ,że więcej naprawdę nie potrzeba. Twój portfel, twoja decyzja. zakładając ten temat miałem nadzieję że ktoś ma tę replikę i podzieli sie ze mną opinią na jej tema, widać że nikt jej nie ma Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Musisz z tym żyć:( Quote Link to post Share on other sites
patro5140 Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 Musisz z tym żyć :( No ale niebawem ja ją będę mial i sam napiszę recenzję za około pół roku, jeśli wytrzyma Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 A kiedy ją kupujesz za pół roku.? Bo jak teraz to napisz jakie ma osiągi po wyciągnięciu z pudła,walnij fotki i napisz pierwsze wrażenia. Quote Link to post Share on other sites
danonek321 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 kusi cenowo, jeśli to rebrand cm 028 to kupując to za 220 zł to interes życia... :D Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Nikt jej nie ma bo to nowość:!: Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Patro, kup, postrzelaj choćby w garażu, w lesie gdzie nikogo nie ma, napisz o niej... To będą cenne informacje dla potencjalnych chętnych... Pamiętaj, jeśli będziesz opisywał jej osiągi, to napisz w jakich warunkach strzelałeś (wiatr, temperatura), zmierz zasięg choćby na kroki (przeciętny krok to 0,7 m), jaki rozrzut na pojedynczym, krótkie serie (2-4 kulki), długa seria, jakich używałeś kulek (postaraj się użyć dobrych G&G, MadBull). Quote Link to post Share on other sites
Tiloren Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 A takie pytanko..replika ma "normalny" gearbox czy raczej cuda typu plastikowy szkielet itp. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 A takie pytanko..replika ma "normalny" gearbox czy raczej cuda typu plastikowy szkielet itp. Nikt jej nie ma bo to nowość :icon_exclaim: Musisz z tym żyć :( Quote Link to post Share on other sites
karaluch8 Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Zamówienie złożone. Gdy dojdzie, napiszę coś więcej. Głównie skusiła mnie cena, i przesyłka darmowa ;) 12 miesięcy gwarancji, jeśli coś wyjdzie, odeślę i podziękuje ;) Zapowiada się ciekawie. Quote Link to post Share on other sites
patro5140 Posted January 20, 2014 Author Report Share Posted January 20, 2014 No to czekam z niecierpliwością. Nie zamówiłem jej bo musiałem trochę grosza wydać na inny cel Quote Link to post Share on other sites
danonek321 Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 karaluch, masz porównanie do cm 028 lub innych replik z tej klasy? Quote Link to post Share on other sites
karaluch8 Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 karaluch, masz porównanie do cm 028 lub innych replik z tej klasy? Trochę osób z mojego teamu ma cymkę, mogę porównać ;) Quote Link to post Share on other sites
danonek321 Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 mam małe pytanie, jeśli dodam teraz cymke do koszyka za to 220 zł, a na zakup zdecyduje się np za 2 tygodnie to cena pomimo zmian będzie taka sama jak w dniu dodania do koszyka? Leci chęć na tą replikę, ale wole poczekać jak ktoś się na to skusi i co nieco skrobnie na jej temat. Karaluch, widzę, że też masz agma 003 a jako że też go mam, po dostaniu repliki mógłbyś napisać coś o różnicach między g27 a agmiem, na pewno mnie to zainteresuje :) Quote Link to post Share on other sites
karaluch8 Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 mam małe pytanie, jeśli dodam teraz cymke do koszyka za to 220 zł, a na zakup zdecyduje się np za 2 tygodnie to cena pomimo zmian będzie taka sama jak w dniu dodania do koszyka? Leci chęć na tą replikę, ale wole poczekać jak ktoś się na to skusi i co nieco skrobnie na jej temat. Karaluch, widzę, że też masz agma 003 a jako że też go mam, po dostaniu repliki mógłbyś napisać coś o różnicach między g27 a agmiem, na pewno mnie to zainteresuje :icon_smile: Różnice? Tu masz silnik a w pompce masz silnik w mięśniach, o to ta różnica jeśli o to ci chodzi xD Dobra, bez offtopu. Jak dojdzie, to napisze, porobię fotki, i zrobię nowy temat. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Karaluch, widzę, że też masz agma 003 a jako że też go mam, po dostaniu repliki mógłbyś napisać coś o różnicach między g27 a agmiem, na pewno mnie to zainteresuje :icon_smile: W G27 będziesz miał automatyczny tryb ognia i większy magazynek. Zakładając, że G27 jest rebrandem Cm 028 to znaczących różnic w zasięgu czy celności nie spodziewaj się, no chyba, że porobisz tuning. Quote Link to post Share on other sites
danonek321 Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 MarekMac, czy gearbox z galaxy g27 będzie taki sam jak z cm 028? Jeśli tak to chyba można brać :) Jak jeszcze wygląda wspomniana przeze mnie sprawa z koszykiem? Quote Link to post Share on other sites
karaluch8 Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 MarekMac, czy gearbox z galaxy g27 będzie taki sam jak z cm 028? Jeśli tak to chyba można brać :icon_smile: Jak jeszcze wygląda wspomniana przeze mnie sprawa z koszykiem? Jedynie czym się te bronie różnią, co teraz wypatrzyłem to: Akumulator, i waga. Reszta to samo... Właśnie ciekawe jak będzie z GB i silniczkiem. Quote Link to post Share on other sites
danonek321 Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 karaluch, i jak dostałeś już? coraz bardziej sie niecierpliwie, 200 zł za replike z gearboxem v3 to prawie jak za darmo, jeśli wytrzymałość bebechów byłaby taka jak w cm 028 to biorę od razu. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Więc bierz i nie zastanawiaj się, Galaxy dawało bardzo dobry gearbox do MP5K, na pewno nie wymyślali niczego innego, a jeśli zastosowali GB z CM.028, to też nie stracisz. Stracić możesz jak się skończy promocja... :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
danonek321 Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 to w takim razie dzisiaj zamiawiam :) nawet po wystrzeleniu kilkunastu kuleczek mogę odesłać replikę po 14 dniach, jeśli mnie nie zadowoli? Quote Link to post Share on other sites
karaluch8 Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 (edited) Do 10 dni możesz zwrócić replikę bez podania przyczyny. Czyli odsyłasz a oni hajs oddają. Na razie nie doszła, co się tak palisz :icon_wink: Jutro powinno dojść, lub dziś wieczorem... Jakieś 70-80km mam do Wrocławia, więc powinno szybko dojść. edit: Jesli kogoś to interesuje, przed kupnem repliki, wysłałem maila w którym spytałem się do kiedy trwa promocja: "Witam, replika prawdopodobnie będzie w promocji do końca trwania promocji Sharp Sale. Nie jesteśmy w stanie podać daty do kiedy bezie trwała promocja." Ktoś wie do kiedy trwa promocja Sharp Sale? ;) Edited January 21, 2014 by karaluch8 Quote Link to post Share on other sites
MarcinUKF Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 (edited) Zakupiłem tę replikę dzisiaj doszła do mnie koło 15 przed chwilą skończyłem ładować baterię 5 h ponieważ pojemność batki jest 1100 ,a ładowarka ma 300 więc nie bardzo... Ogólnie z repliki jestem zadowolony wyglądam i wszystko jak cm.028 Z 12 metrów trafiałem do butelki 1.5 L z hopem na maxa podkręconym (teraz go przestawiłem na minimum) Wiem ,że źle go ustawiłem wiatr sięgał do 14 km/h w porywach plus śnieg. Butelka była wypełniona wodą przebijała na wylot ,ale czasem wgl nie przebiła butelki kulka po prostu się odbijała. Ogólnie jestem zadowolony i polecam. Nie wiem czy tylko u mnie tak było ,ale dostałem G27 uszkodzoną... A mianowicie pękniętą https://imageshack.com/i/1619mij WIĘC POLECAM OTWIERAJCIE PACZKĘ PRZY KURIERZE I PATRZCIE CZY NIGDZIE NIE JEST REPLIKA USZKODZONA. Ewentualnie zróbcie filmik z rozpakowywania. Czas kłaść się spać i jutro z rana stawać i próbować trafiać z 50 metrów :icon_smile:. Edited January 22, 2014 by MarcinUKF Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Ktoś wie do kiedy trwa promocja Sharp Sale? :icon_wink: Wątpię żeby ktoś wiedział jak nawet oni sami w GF tego nie wiedzą :D Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 (...) Z 12 metrów trafiałem do butelki 1.5 L (...) REWELACJA... :icon_wink: (...)Ogólnie jestem zadowolony i polecam. (...) Niewiele Ci do szczęścia potrzeba... :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts