pan kozaq Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Zależy od funduszy jakie możesz na to przeznaczyć. W granicach 400zł (minus kulki i ochrona oczu) masz coś pokroju MP5K Galaxy, CM.030, i eMki Dragon Guns. Jeżeli twój budżet nie przekracza 100-150 zł, to polecam pompkę od AGM-a. Quote Link to post Share on other sites
cuchillo Posted February 28, 2014 Author Report Share Posted February 28, 2014 Tyle ze po ogladaniu sporej ilosci westernow mam chetke na bron krotka a szczegolnie rewolwery zeby dobrze strzelac z biodra. Quote Link to post Share on other sites
cuchillo Posted February 28, 2014 Author Report Share Posted February 28, 2014 Wiecie moze czy daloby sie sciagnac jakis porzadny rewolwer z zagranicy? Np. To mi wpadlo w oko oczywiscie wiem ze ze Stanow raczej mi tego nie wysla.http://www.hobbytron.com/GreenGasBlackSavagingBull6InchBarrelMagnumRevolverPistolBlackGripAirsoftPistol.html Quote Link to post Share on other sites
cuchillo Posted February 28, 2014 Author Report Share Posted February 28, 2014 Orientujecie sie moze czy w polsce mozna kupic rewolwery np. marushin lub przetransportować? Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Owszem. W Azji, np. na WGC. Wysyłają bez problemów. Ale gdzie Ty miszczu znajdziesz Marushina za 200zł, to ja naprawdę nie wiem... Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Podpowiem, w śmietniku... :hahaha: Cuchillo, posłuchaj dobrych rad, których tu już było bezliku... :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
cuchillo Posted February 28, 2014 Author Report Share Posted February 28, 2014 Są marushiny po 375 mniej więcej. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 W sensie, że przeliczasz dolary na złotówki?... :teethh: Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 (edited) Dolicz do tego koszty przesyłki i do całości 6% cła i 23 % VAT... Edited February 28, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Nie wspominając o wysyłce. Samo nie przyjdzie... Quote Link to post Share on other sites
Pitrek Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Jak za około 200zł, i tylko do strzelania rekreacyjnie do tarczy czy puszek to mogę śmiało polecić wiatrówkę Crosman 3576 4,5 mm na CO2. Mam taki rewolwer od 4 lat i jestem zadowolony, zasięg ok, celność ok, nic się w nim przez ten czas nie popsuło i jeszcze mały plus, ma szynę 11mm na jakiś celowniczek optyczny. A krzywdę sobie można takim zrobić może i większą niż rewolwerem ASG no ale bez przesady, przecież nikt nie jest chyba takim sierotą żeby postrzelić się w stopę, do lufy też się nie zagląda. Kupiłem go i to była moja pierwsza styczność z takim sprzętem i jakoś żyję, sąsiedzi też więc polecam. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 A jako bron dodatkowa by sie nie nadal? Szybciej by sie rozpadl niz lawman? Po ilu ladowaniach green gasem ci sie rozsypal? Ja nie bede nim strzelal jakos bardzo czesto ale nie wiem czy oplaca sie 100 zl wydawac jak sie zaraz rozwali. Lubie tez rewolwery bo spoko wygladaja i kojarza mi sie z westernami a dodatkowo moglbym nimi potrenowac strzaly z biodra do tarczy. Jaka bron asg polecacie na green gas elektryczna czy sprezynowke? Czyli trafiłem w klimat westernu... w tych piniondzach to: A jak nie to pozostaje proca, albo łuk z pluszowymi strzałami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts