mbiechu Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 @_cygan_ Od biedy zawsze są worki na śmieci (120 L nieprześwitujące). Są niedrogie, zajmują mało miejsca. Ja tak swoje M24 nosiłem, a jak ktoś ze znajomych zapytał .... kosiarka żyłkowa :) Quote Link to post Share on other sites
_Dżony_ Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Ok, dzięki Panowie za rady ;) Jednak worki sobie odpuszczę i zainwestuję w jakiś "normalny" pokrowiec :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
relativy Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Jeżeli się nie ma nic profesjonalnego do schowania repliki, to można zawinąć cokolwiek, byleby to schować. Ja parę razy byłem w takiej sytuacji, to kilka reklamówek albo ręcznik też robotę zrobi. Co do chowania szpeju, bo też nie jestem zwolennikiem łażenia we wszystkim na sobie, a PC z balistyką się do torby nie mieści, to ubieram na to kurtkę lub bluzę i też nic nie widać. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 http://armyworld.pl/product-pol-2281-Szalokominiarka-Wojska-Polskiego-Oliv-Oryginal-Uzywana.html Tani, mały pokrowiec, który ma dodatkową funkcję ;) Quote Link to post Share on other sites
fincher Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Na alledrogo sa pokrowce wędkarskie do których spokojnie mieści się replika po 20-30zł, w zależności od długości. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts