Cloux Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Witam, Mam pytanie grał ktoś z was w CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive)? Jeśli tak chciałbym aby ktoś mi pomógł/ napisał jakie mundury mają antyterroryści wiem że jest kilka, ale był bym wdzięczny jak ktoś by mi napisał wszystkie jakie występują oryginalnie w grze chodzi mi o nazwy lub wzory Z góry dziękuje Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 nie stać cie Ale innych może tak ;p Mnie z czystej ciekawości ciekawi frakcja phoenix connection którą zrobili ;ppp i z czystej ciekawości chciałbym wiedzieć co noszą ;p ^^ Quote Link to post Share on other sites
piotox Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 multicam. Quote Link to post Share on other sites
nocone Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 to jest tylko gra,i nie ma tam multicamu Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 nocone nie prowokuj :icon_wink: Cloux hamuj się lepiej. Quote Link to post Share on other sites
Musley Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Akurat w CS:GO umieścili jednostki z "naszego" świata, więc po prostu pogoogluj kim się gra na danej mapie i voila. Btw. akurat Multicam występuje w CS:GO. Bardzo fajnie zrobili żołnierzy IDF na Dust II, mają nawet mitznefety na głowach. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 btw. gra ktos w CS go? :D tak odgrzewam kotleta Quote Link to post Share on other sites
prawdziwy Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 i tak starutkie 1.6 znacznie lepsze od tego nowego go Quote Link to post Share on other sites
kow_da Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 CS to fajna gierka ale grało się w pierwszej dekadzie tego stulecia. Teraz gra się w gry logiczne lub RTS-y. Quote Link to post Share on other sites
zielen Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 btw. gra ktos w CS go? :D tak odgrzewam kotleta Ja :P Co do mundurów to pogoogluj sobie SAS, FBI, GSG9 a najlepiej poszukaj sobie na YT lub w Google informacji nt jednostek bo w CS:GO są w miarę odwzorowane nawet po stronie terorystów. Wiem, że na Inferno strona terorystów to bodajże jakaś włoska grupa ekstremistów ;) Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Boże, nie wierze że ten temat powstał. Quote Link to post Share on other sites
Barsad Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Boże, następni pretendenci do Złotej łopaty. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Którą kominiarkę polecacie do reko Gołsta? Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Którą kominiarkę polecacie do reko Gołsta? Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa taką bez dziur do oddychania ;___; Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 taką bez dziur do oddychania ;___; Dzięki, obsmarkałem monitor.... Quote Link to post Share on other sites
Sharikq Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Tamci z ct noszą nawet moherowe berety xD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts