rykacz Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 (edited) Dzięki na koniec przyszłego tygodnia się wezmę za teamowego msk i swojego scara. Wiecie może czy części zespołu spustowego są wymienne pomiędzy msk, a m4/scar? A tak btw. Jak ktoś chce zamienić swojego msk na mojego scara to tu link z komisu :icon_smile: http://wmasg.pl/pl/c...ent/show/717271 Edited June 15, 2016 by rykacz Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted June 16, 2016 Author Report Share Posted June 16, 2016 Dzięki na koniec przyszłego tygodnia się wezmę za teamowego msk i swojego scara. Wiecie może czy części zespołu spustowego są wymienne pomiędzy msk, a m4/scar? A tak btw. Jak ktoś chce zamienić swojego msk na mojego scara to tu link z komisu :icon_smile: http://wmasg.pl/pl/c...ent/show/717271 Większość w mojej opinii nie jest wymienna.MSK to nowa bestia. M4/HK416/SCAR/PDW są bliźniacze i mogą pasować :) Zawsze jednak mogę się mylić bo nie rozbierałem układu, nigdy nie potrzebowałem, oceniam optycznie ;) (Miałem PDW, MSK i aktualnie leży u mnie też HK416). Quote Link to post Share on other sites
rykacz Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Dla potomnych z moim problemem - wyrobiony sear i hammer. Zamówione z http://www.kyairsoft.com/page/homepage zapłaciłem za dwa sety chyba 130 zł z przesyłką, więc jak za free :) Z ciekawostek sear od m4 mimo, że ma krótszy ogon to i tak działa :) P.S. Chciałby ktoś zamienić swoją masadę za scara L z npasem (szukam drugiej dla kumpla :)) Jak coś to priv :) Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted November 8, 2016 Author Report Share Posted November 8, 2016 (edited) Zamieniać Masadę na SCARa ? Bluźnisz Waszmość :icon_razz: Ja pewnie niedługo będę mieć bebechy na sprzedaż bo się Daytona w mojej montuje, więc jakbyście byli zainteresowani to dajcie znać :icon_smile: Edited November 8, 2016 by _Czarny_ Quote Link to post Share on other sites
rykacz Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 Wiem i przepraszam :D Ale za to ma npasa i bolt carriera od ratecha :D Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted November 13, 2016 Author Report Share Posted November 13, 2016 Daj ogłoszenie w komisie, może jakiś wielbiciel replik z płetwą zamiast kolby się znajdzie :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
pol3k Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 Siema, odkopię trochę temat. Przeleciałem wątek od początku, w mojej MSK tak jak u wszystkich ciężko chodzi selektor ale to mały problem, spasowanie ok, nic się nie rusza. Ale problem jest tego rodzaju, że co kilka strzałów zdaje się, że podaje po dwie kulki do komory. Jedna leci w miarę, druga spada metr od lufy. Do tego na kulkach 0,28 ma 288-300 fps, to wydaje mi się trochę skromnie. Pytanie 1: czy problem z podawaniem dwóch kulek wynika z tych niepełnych cykli, o których pisaliście? Pytanie 2: jak w gbb można zwiększyć fps? Aluminiowa dysza z npasem od ra-tech jest dostępna gdzieś w PL czy trzeba ją sprowadzać? Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted October 13, 2019 Report Share Posted October 13, 2019 Czy WE wypuściło jakąś nową wersję tej broni? Bo wyczytałem w postach sporo narzekania, a recenzje w sieci są raczej niezłe. P.S. Gdzie aktualnie można nabyć tą replikę? Widziałem tylko czarnego na Gunfire. Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted October 15, 2019 Author Report Share Posted October 15, 2019 Myślę ze olali temat GBBRów , znaczy WE :) Patrząc na ilość replik na rynku. Były drogie, zawodne i mało w magu. Jakby zrobili coś HPA to pewnie bym się skusił bo nie chce mi się modować a do odrzutu bym z chęcią wrócił ;) Niestety leniwy jestem ;) Jeśli mam obstawiać to to MSK pochodzi z dawnych rzutów i leży w Gunfire bo bo ktoś je zwrócił ze względu na problemy. No ewentualnie nikt ich nie chce ze względu na negatywne opinie. Tak czy inaczej odradzam :) Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted October 15, 2019 Report Share Posted October 15, 2019 7 godzin temu, _Czarny_ napisał: Myślę ze olali temat GBBRów , znaczy WE :) Patrząc na ilość replik na rynku. Były drogie, zawodne i mało w magu. Jakby zrobili coś HPA to pewnie bym się skusił bo nie chce mi się modować a do odrzutu bym z chęcią wrócił ;) Niestety leniwy jestem ;) Jeśli mam obstawiać to to MSK pochodzi z dawnych rzutów i leży w Gunfire bo bo ktoś je zwrócił ze względu na problemy. No ewentualnie nikt ich nie chce ze względu na negatywne opinie. Tak czy inaczej odradzam :) To pozostaje zbierać na PTSa GBBR, o ile jeszcze będzie dostępny... ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts