xdeder Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Witam ,niedawno zamówiłem Thompsona M1A1 ,lecz bardzo chciałbym go przerobić na Thompsona M1928 (gangsterski) Sama broń mi jeszcze nie doszła :( . Proszę o podanie rzeczy ,które TRZEBA wymienić ,proszę o wyrozumiałość dopiero zaczynam z ASG i nie ogarniam jeszcze wielu spraw. Pozdrawiam :D Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Jak zapewne wiesz, Thomson "gangsta style" ma bębenkowy magazynek i chwyt przedni z drewna. Tylko tymi elementami różni się zwykły Thomson od Tommy Guna. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Gangsterski ma jeszcze prążkowaną/karbowaną lufę. Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Będziesz miał mały problem, gdyż m1928 ma rączkę przeładowania na górze, m1 po boku. Musiałbyś jakoś załatać dziurę po boku i przełożyć ją na górę. reszta to niewielkie detale i to co wymienione wyżej. Quote Link to post Share on other sites
xdeder Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 (edited) Dzięki ,Magazynek bębnowy już kupiłem :icon_smile: Mam jeszcze prośbę ,czy lufę mógłbym znaleźć w jakimś sklepie (napewno :icon_biggrin: ) Ale w jakim ? Jak już pisałem wcześniej dopiero zaczynam :icon_razz: ,Thompson to moja pierwsza broń. Edited March 5, 2014 by xdeder Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Jak zapewne wiesz, Thomson "gangsta style" ma bębenkowy magazynek i chwyt przedni z drewna. Tylko tymi elementami różni się zwykły Thomson od Tommy Guna. Nie dość, że nawet nazwy nie potrafisz poprawnie zapisać, to jeszcze tak pieprzysz. Quote Link to post Share on other sites
xdeder Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 Do pan kozaq : Thompson to moja ulubiona broń - takie podstawowe informacje posiadam xD :D Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Lesio- chodziło mi przy chwycie przednim, że ma on coś w rodzaju frongripa wykonanego z drewna. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 A mnie chodzi o to, że napisałeś, iż TYLKO tym się różni. Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Tu masz fotki wersji 1921 http://www.deactivated-guns.co.uk/detail/1921_mgc.htm A tu masz M1: http://www.rockislandauction.com/photos/52/p_standard/FPK1-Z-F2-L.jpg Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts