MrGrzybeK Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 (edited) Witam.Ostatnio zakupiłem swój pierwszy elektryk czyli D90 od Wella.Czytałem o nim raczej średnie recenzje ale wg. mnie jest on warty swojej ceny.rzadko się zacina,wykonany z porządnego abs'u i ogólnie mi się podoba.Więc jak na początek polecam.Oczywiście możecie się ze mną nie zgodzić ale broń oceniam na 7/10.Co wy o niej sądzicie? Edited March 6, 2014 by MrGrzybeK Link to post Share on other sites
Foley11 Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 (edited) Strzela dosyć mocno? Przy tym pompka AGM jest zabójcza :D Polecanie tego na początek to grzech i nie jest warty żadnej wydanej złotówki! Zrozumiesz jak zobaczysz normalną replikę... Edited March 6, 2014 by Foley11 Link to post Share on other sites
MrGrzybeK Posted March 6, 2014 Author Report Share Posted March 6, 2014 Może i masz racje.Dopiero zaczynam więc sie nie znam Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 (edited) rzadko się zacina Normalne repliki nie zacinają się wcale wykonany z porządnego abs'u Możesz jakoś udowodnić, że to ABS, a nie zwykły gównoplastik opchnięty Ci jako super zajebiste tworzywo wykute przez Hefajstosa? Pozatym, normalne repliki robi się z metalu, no chyba, że oryginał jest z tworzywa, wtedy są z mocnego, grubego tworzywa, a nie szitu jakim masz okazję się pobawić. Chcesz poznać więcej faktów? Edited March 6, 2014 by MrMCET Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 miałem Well D90, to jedna z lepszych replik do 400 zł. Polecam każdemu nowemu. Kulki z zestawu plus uszczelnienie dynksa od hydrotargacza i spokojnie zasięg 40-70 metrów. Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Ale bez podpięcia bulbulatora słabą szybkostrzelność ma. Link to post Share on other sites
xdeder Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 (edited) Z małymi zmianami broń naprawdę fajna ^^ :icon_smile: Edited March 6, 2014 by xdeder Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Ale bez podpięcia bulbulatora słabą szybkostrzelność ma. bo kolanko gazowe bez ramplowania nie wyrabia, ale to normalne w chinolach. ps. jakby ktoś jakiegoś wella d90 do 3 stówek widział, to proszę o link w temacie, bo chętnie nabędę. może być używka. Link to post Share on other sites
xdeder Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 http://www.taniemilitaria.pl/p90-809-dboys-p-2019.html#.Uxj1kPl5NT4 Polecam ;) Kolega ma - dobrze działa Link to post Share on other sites
arend Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Z małymi zmianami broń naprawdę fajna ^^ :icon_smile: Te małe zmiany ograniczają się do kupna p90 AGM z zasady. Zmarnowana kasa, bo ten Well sypnie się za dwa tygodnie. Moja ocena 0/10 Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 http://www.taniemili...ml#.Uxj1kPl5NT4 Polecam :icon_wink: Kolega ma - dobrze działa ło, ale świetny, chyba kupię, o ile jest tka dobry jak ten well. Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Eh, to jak jaranie sie plastikowym sztućcem, bo nie miało się w ręku normalnego scyzoryka. Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 To jeden z podstawowych poziomów wtajemniczenia w tym sporcie, tuż przed etapem robienia reko Ghosta z call of duty. Link to post Share on other sites
Recommended Posts