MoreLike Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 (edited) Witam. http://bakap.com.pl/blog/ Miał ktoś do czynienia z ów firmą? Kuszą produkcją kabur na zamówienie. Firma ma chyba coś wspólnego z survivaltech.pl Jak z jakością i uczciwością? Mogę spokojnie wysłać im replikę i wróci do mnie cała? ;-) Edited March 19, 2014 by MoreLike Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Jako odnośnik do fejsa mają survivaltech.pl, na dole strony mają napisane survivaltech.pl w referencjach mają napisane kabura survivaltech.pl - to są po prostu oni :D, więc z uczciwością nie powinno być żadnego problemu. Sam może się skuszę kiedyś na kaburę do mojego siga jak pieniążki się znajdą :F. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Lokalizacja w Częstochowie, mail to info@survivaltech.pl... To muszą być oni. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 "Olrajt" wolałem spytać i tak. To się skontaktuję, jak mnie cena nie powali to sobie zamówię ;-) Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts