Barus Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Może bardzo mało znany sklep (a bardziej serwis), może niektórzy będą sceptycznie nastawieni. Ja z całego serca polecę. Pełen profesjonalizm. W ręce serwisanta oddałem M16 od G&G. Po tygodniu replika była zrobiona. Kontakt z serwisantem celujący, tak samo jak jakość wykonanej usługi. Replika uszczelniona na maksa. Ze sprężyny M105 wycisnął 385 FPS (gdyby nie bb byłoby więcej). Ocenił zużycie podzespołów. Uszkodzone uszczelki zostały wymienione. W sumie co ja będę Wam pisał co zrobił. Sami zobaczcie http://www.replikibr...9ec5d2a25b7cc6e. Za 100zł mamy pełen serwis, który każdemu co jakiś czas się przyda. Z całego serca polecam. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 (edited) No na pewno lecę do sklepu, który nie ma adresu, numeru krs, nipu itp Edited March 21, 2014 by samael16 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Któryś gość od nas z forum to prowadzi. Quote Link to post Share on other sites
Barus Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 No na pewno lecę do sklepu, który nie ma adresu, numeru krs, nipu itp Może nie ma tego wszystkiego, ale serwis (bo głównie o to się rozchodzi) na najwyższym poziomie. Też na początku byłem sceptycznie nastawiony :) Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Ceny nie są wcale specjalnie fajne. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Trzymać się regulaminu działu. Nie jest to temat do pierniczenia głupot, tylko przekazywania swojej opinii po dokonaniu zakupu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts