PoczatkujacySnajper01 Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Tak jak w pytaniu, poswiecialem 4 dni szukaniu tej komory, niestety na prozno, znalazlem tylko uzywane ktorych nie chce. Przejrzalem tez forum ale wszystkie posty z przed roku o dostepnosci tej komory, tak wiec raczej nie ma czeogo oczekiwac po tym. Czy ktos wie o jakims sklepie ktory posiada te komory, ma znajomego ktory potrafie je sprowadzic czy cos? Cokolwiek, prosze o kontakt! Quote Link to post Share on other sites
Kazana Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 (edited) Napisz do madonion, oni sprowadzają z zagramanicy, Jeżeli chcesz wiedzieć więcej poszukaj i poczytaj na forum i nie zakładaj kolejnych tematów z bliżej nieokreślonymi treściami. Edited April 3, 2014 by Kazana Quote Link to post Share on other sites
Sylver Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Do jakiej repliki ta komora? Na Azteko często mają PDI, ja tam właśnie kupiłem. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 (edited) deltashop.pl #edit Tydzień temu jeszcze mieli... były u nich przez rok więc wątpię, że przestaną sprowadzać. Edited April 4, 2014 by LastSniper Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Albo można prze zemnie ściągnąć części prosto z Japonii. Quote Link to post Share on other sites
Elektrycerz Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Odświeżam pytanie, bo również szukam PDI w Polsce. Na deltashop.pl nie widzę. Jest może gdzieś indziej? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 (edited) ... 30 sekund w google. Polecam stronę google... wiem, że teraz prawie nikt jej nie używa, bo inaczej dlaczego ludzie mieli by tyle pytań? Druga sprawa - komora PDI nie pasuje do każdej repliki... liczy się też model.. Edited January 16, 2015 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
Elektrycerz Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Dzięki. nie używałem google tylko wyszukiwarek sklepowych. W sumie mój błąd. I wiem że nie pasuje do każdej repliki. Ja będę montował do MB08 więc z kompatybilnością problemów nie będzie. Przecież bym nie pytał o komorę nie upewniając się przedtem, że mam ją w czym zamontować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts