KorczO Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Zamówiłem, szybko dotarło, kontakt super. Polecam! ;) Quote Link to post Share on other sites
TakPoProstu Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Zamawiałem radio Baofeng oraz komorę od producenta ( Ares). Kontakt znakomity, żadne pytanie nie pozostało bez odpowiedzi. Ceny obu przedmiotów bardziej niż zadowalające. Szybka realizacja zamówienia, po tygodniu przedmioty znalazły się w moich rękach. Szczerze polecam i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
fajnymarian Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Witam W jakiej cenie dałoby się sprowadzić 2 pakiety nimh 9.6 2000 mah? BATERIA NI-MH NIMH 9.6V 2000MAH BATERIA NI-MH NIMH 9.6V 2000MAH BATERIA NI-MH NIMH 9.6V 2000MAH Quote Link to post Share on other sites
skaty Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 TM Hi-capa + magi i akcesoria. Świetny i rzeczowy kontakt, pomoc w znalezieniu najlepszego miejsca zakupu, stała informacja o etapie realizacji zamówienia i symboliczna prowizja. Jak dla mnie pełny profesjonalizm więc gorąco polecam! Quote Link to post Share on other sites
dodzor Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Polecam w 100%, nie ma rzeczy do której mógłbym się przyczepić, świetny kontakt i profesjonalne podejście. Quote Link to post Share on other sites
Waran65 Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Super kontakt, tanio, profesjonalnie i w sumie szybko bo w ciągu 2 tygodni miałem lufę w domu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Jowisz Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Kolejny zadowolony klient, dobry kontakt, szybka, sprawnie. Zamawiałem lufę PDI 141mm. Przesyłka z Japonii 5 dni wliczając weekend ;) Quote Link to post Share on other sites
Yautja Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Potwierdzam. Kontakt szybki, rzeczowy. Cała transakcja załatwiona szybko i profesjonalnie. Mogę tylko polecić. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted September 26, 2014 Author Report Share Posted September 26, 2014 Jadę na osb by fia, więc do wtorku nie mam dostępu do sieci. Quote Link to post Share on other sites
gepardcheetah Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 (edited) Jako klient Samaela mogę śmiało polecić Jego usługi. Kontakt świetny, ciągła informacja na temat stanu przesyłki, odpowiedź i pomoc na wszystkie upierdliwe pytania, a w porownaniu z polskimi częściami (zamowilem prec lufe i komore) zaoszczedzilem okolo 230zl. Pierwsze, ale ma pewno nie ostatnie zakupy, ktore zrobię u tego maniaka :) Edited October 14, 2014 by gepardcheetah Quote Link to post Share on other sites
kevin679pl Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Bardzo gorąco polecam paczka przyszła z zagranicy w 1,5 tygodnia. Bez problemów z zapłatą oraz przesyłka Quote Link to post Share on other sites
Wintar Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 Zamówiłem ostatnio 2 kamizelki przez kolegę Samaela. Kamizelki nie zostały wysłane z winy chińczyków. Samael wszystko elegancko ogarną pieniądze zostały zwrócone na moje konto. Poleam super kontakt wszystko w najwyższym standardzie :) Quote Link to post Share on other sites
Paralyzer Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Witam wszystkich. Kompletowałem bebechy do mojej repliki wyborowej, rzadkie części - współpraca trwała około 2 miesięcy, znalezienie tych części to nie jest proste zadanie :D i co mogę powiedzieć: fachowa robota, świetny kontakt, wielkie zaangażowanie, porady "od serca" nie od "portfela" :) wszystko bezproblemowo, szybko, uczciwa prowizja, współpraca z każdym sklepem wskazanym przez klienta, a nawet próby sprowadzenia części do sklepów w Japonii. Dziękuję za poświęcony czas i za szukanie najtańszych i najlepszych możliwości ! :D Serdecznie POLECAM współpracę ! Quote Link to post Share on other sites
Kochan146 Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Miałem problem z lufą do g36k , Samael sam wyszedł z propozycją , uzgodnił wszystkie części i załatwione szybko sprawnie , paczka 7 dni z honk kongu - Szybciej niż reklamacja w niektórych sklepach w PL :D Polecam bo na prawdę warto . Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Polecam z całego serca. Niska marża, celujacy kontakt i szybka realizacja Quote Link to post Share on other sites
Besiek Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 W dziesięć dni od zamówienia zakup z WGC u mnie na biurku, sprawnie i szybko. Quote Link to post Share on other sites
Crow Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Szybko, profesjonalnie, tanio (prowizja naprawdę niewielka), świetny kontakt. Uczciwy użytkownik wart polecenia. Quote Link to post Share on other sites
def-pl Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 Gorąco polecam :) Świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia, profesjonalne podejście, wysoka kultura osobista oraz uczciwość :) Na pewno jak będe coś zamawiać z zagranicy to skorzystam z pomocy Samaela :) Quote Link to post Share on other sites
Vorox Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Witam - na kiedy się szykuje następne zamówienie? Zależało by mi na dotarciu paczki do początku marca. A mojej strony byłaby replika i radia. Quote Link to post Share on other sites
gvlax Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Też byłbym zainteresowany najbliższym zamówieniem. Quote Link to post Share on other sites
grendler Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Przesyłka z eHobbyAsia dotarła do mnie w niecałe 2 tygodnie. Bardzo dobry kontakt, użytkownik godny zaufania. Dostałem to co chciałem w dobrej cenie. Szczerze polecam i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
nitroNSG Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Po wpłaceniu czekałem niecałe 3 tygodnie i towar był u mnie. Kontakt super, osoba naprawdę godna polecenia i zaufania. Pewnie jeszcze nie raz skorzystam z usług użytkownika Samael. Jeszcze raz polecam. Quote Link to post Share on other sites
Ignaś_24 Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Współpracami użytkownikiem Samael16 to czysta przyjemność. Profesjonalna obsługa, odpowie na każde pytanie. Na pewno jeszcze skorzystam, gorąco polecam zakupy u tego użytkownika. Quote Link to post Share on other sites
Mr Stach Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Trudno napisać coś wyróżniającego się na tle powyższych komentarzy ale prawda jest taka: Warto. Naprawdę warto. Quote Link to post Share on other sites
Whiteout Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Magazynki zamówionej klamki ciekną? Nie ma problemu - replikę Samael od razu wysłał do serwisu, dzięki czemu uniknąłem drobnego rozczarowania, sporej frustracji i problemów z szukaniem fachowca. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług kolegi. Polecam z całego serca. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts