arend Posted April 21, 2014 Report Share Posted April 21, 2014 Zenonie drogi, w dziale replik gazowych znajdziesz wiele opisów replik pistoletów. To nie tak trudno poszukać repliki która cię zainteresuje a potem sprawdzić co ludzie o niej piszą. Troszeczkę wkładu własnego a nie tylko czekać, bo i tak każdy ci zaproponuje inną replikę albo jak widać nie zaproponuje żadnej. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 21, 2014 Report Share Posted April 21, 2014 Mówienie, że gaziak nie nadaje się do lasu jest prawdą. Używanie go w lesie jest możliwe, jednak niewygodne. Tak samo jak mp5 galaxy i szit mosberga AGM... Mi się bardzo fajnie strzelało w lesie z AGMa, nie wiem co w tym niewygodnego. Chyba po prostu kwestia gustu. Quote Link to post Share on other sites
Kojot ze Szczecina Posted April 21, 2014 Report Share Posted April 21, 2014 Zenonie drogi, w dziale replik gazowych znajdziesz wiele opisów replik pistoletów. To nie tak trudno poszukać repliki która cię zainteresuje a potem sprawdzić co ludzie o niej piszą. Troszeczkę wkładu własnego a nie tylko czekać, bo i tak każdy ci zaproponuje inną replikę albo jak widać nie zaproponuje żadnej. Tak jak Arend pisze, albo wyjdź z inicjatywą i zapodaj kilka linków do pistoletów które by Ci pasowały, a na pewno ktoś podpowie co wybrać. Bo w tej chwili temat wygląda tak: mam 300zł i wymagania, dajcie linki to sobie wybiorę. W takiej sytuacji nie ma się co dziwić, że jest spam :icon_wink: Bo nie wiesz czego chcesz, tak na prawdę podświadomie pragniesz cm028 o lepszym zasięgu niż klamka :teethh:. :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
zenek_strzelec Posted April 21, 2014 Author Report Share Posted April 21, 2014 Kojot ze Szczecina - rozumiem, jednak można to było napisać kilkanaście postów wcześniej, a nie toczyć dyskusję która nie dotyczy tematu :) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Trzymać się tematu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts