Powała Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 (...) 4 ładownicami do G3 (kałachowe magi wchodzą)(...) Totalna bzdura :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Do tych ładownic wchodzą magazynki od G3, M4 i krótkie MP5, żadne inne :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Gówno prawda, za przeproszeniem. Te od AK74 wchodzą, tylko się ich nie zamyka. W dodatku sztywno siedzą i nie zamierzają wpaść. Link to post Share on other sites
Powała Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 (edited) Po pierwsze, mógłbyś zachować bardziej kulturalne słownictwo :icon_question: Po drugie, nie pisz bredni. To już któraś z kolei Twoja wypowiedź - delikatnie mówiąc - mijająca się z prawdą Wymiary ładownicy :6,7cm x 9,5cm x 14,5cm. Wymiary wew. 1 magazynku 3cm x 8,5cm x 12 cm i Ty chcesz w tę ładownicę wepchnąć maga od AK, gdy ładownica do niego ma wymiary - wysokość: 22 cm- szerokość: 8,5 cm - grubość: 4 cm ... :icon_eek2: Ps Ostatecznie wszystko można "upchać" na siłę, tylko trzeba się zastanowić nad sensem takiego działania... Edited April 22, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Tak jak mówię- wchodzi, ale tej kieszonki nie da się zamknąć. Można ja odgiąć i wywalić za pas i w ten sposób mamy ładownice a'la CQB. Ba, tam nawet dwa takie obok siebie wchodzą. Link to post Share on other sites
Vender Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Pany dajcie sb spokój z tym spamem. Khaz0x najpierw przejdź się na strzelankę i popatrz co kto ma i po przymierzaj. Jak jest ogarnięta ekipa to z nimi możesz pogadać co kto poleca. Branie CM028 to IMO głupota bo teraz to to jest drogie, a później jak byś chciał to sprzedać to nie odzyskasz kasy. W twoim przypadku najlepszym wyborem byłby modułowy pas. Droższa sprawa ale wrzucasz co potrzebujesz i konfigurujesz sobie wg. własnych potrzeb. Link to post Share on other sites
Khaz0x Posted April 22, 2014 Author Report Share Posted April 22, 2014 Dzieki, do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Attero Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) W odnosi się akurat do drewien zastosowanych w tej replice. S oznacza stalową wersję. Nie tak jak Ty to opisujesz i wprowadzasz w błąd. W, czyli okładziny z drewna. Miałem RK-01W i sprawdzałem magnesem, może nie wymieniłem wszystkich znalowych drobiazgów, ale nie zmienia to faktu, że znaczna część elementów jest stalowa, więc jednak proponowałbym wersję - nie miałeś, nie odzywaj się :icon_smile: Edited April 26, 2014 by Attero Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Bo teraz już robią BOYI stalowe. Link to post Share on other sites
Rogaś Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Stalowy jest tylko korpus ! A nie znaczna część.... Tak samo jest w Cymie. Korpusy wykonane są z giętej blachy stalowej. Tylko RK-08S i inne repliki Boyca z S maja (oprócz korpusu) inne elementy ze stali. Reszta replik posiadają głównie części Znalowe. Link to post Share on other sites
Vender Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 (edited) Stalowy jest tylko korpus ! A nie znaczna część.... Tak samo jest w Cymie. Korpusy wykonane są z giętej blachy stalowej. Tylko RK-08S i inne repliki Boyca z S maja (oprócz korpusu) inne elementy ze stali. Reszta replik posiadają głównie części Znalowe. Które w Boyi są i tak o niebo lepsze niż CYMA :icon_smile: Ale myślę, że autor już wyczerpał temat który jest do zamknięcia. Edited April 28, 2014 by Vender Link to post Share on other sites
Khaz0x Posted April 28, 2014 Author Report Share Posted April 28, 2014 Prawda, temat został juz wyczerpany :) Ale to nie zmienia faktu, że równie dobrze mi pomogliście, dzięki :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts