Kaczan Posted April 21, 2014 Report Share Posted April 21, 2014 Siemanko. W niedługim czasie chcę zakupić klocka 23 od kjw. I mam 2 pytania. W jakim standardzie jest robiony ten klock. Oraz czy są magazynki na co2 do tego pistoletu? Nie hejtujcie. Jedyną informacją jaką znalazłem odnośnie magazaynków do 23 to, że pasują magi od 17/19 z WE. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted April 21, 2014 Report Share Posted April 21, 2014 Standard TM, CO2 robi bodajże TMC czy jakaś firma, ale ja bym tego nie wkładał do klamki pod GG - zacznie się sypać równo. Magazynki pasują KJW, WE, Meistera, Army, TM Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted April 21, 2014 Report Share Posted April 21, 2014 (edited) WE także robi magi CO2. Czy klamka zacznie się sypać to nie jest powiedziane, z tego co mi się zdaje konstrukcja zaworka w magu ogranicza fpsy do ok 300-320. Edited April 21, 2014 by -Otto- Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted April 21, 2014 Report Share Posted April 21, 2014 Zbyt duże cinienie w magazynku spowoduje ,iż zbijak będzie za słaby i tego poprostu nie zbije. Quote Link to post Share on other sites
Kaczan Posted April 21, 2014 Author Report Share Posted April 21, 2014 (edited) Znalazłem taki mag WE: http://www.airsoftarmory.pl/pl/p/WE-magazynek-CO2-do-replik-serii-Glock/502 Jeśli zaś mag co2 wpływać ma niekorzystnie na tego kolcka to raczej zostanę przy GG. Edited April 21, 2014 by Kaczan Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts