rafal433 Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Witam. Ostatnio przez kompletny przypadek trafiłem na stronę tej firmy, zacząłem szukać o niej i jej produktach jakiś informacji, ale niczego nie znalazłem. Czy ktoś miał do czynienia z tym producentem? Quote Link to post Share on other sites
KeloRescue Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Znam ich osobiście. Bardzo fajna firma i mają ciekawe rozwiązania. ładnie rok temu prezentowali się na targach Europoltech. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Widziałem ich na MSPO. Wtedy jakoś mnie swoimi produktami nie zachwycili no i nadal jakoś nie mają nic ciekawego. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Ktoś? Coś? :) Na zdjęciach sprzęt nie wygląda jakoś super starannie - ceny jednak sugerują coś innego :teeth: Quote Link to post Share on other sites
AndyWu Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 I tak lepiej wizualnie niż Sajmon Tactical :-D Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Buty Haix - buty wojskowe, buty taktyczne Haix Misją firmy PRAKT jest tworzenie sprzętu i wyposażenia taktycznego jak najwyższej jakości, przemyślanego, dającego komfort pracy oraz zapewniającego bezwzględne bezpieczeństwo użytkownika. He? Kto im stronę robił, że taki tam babol jest. Jakoś ominąłem ich stoisko więc chyba to powinno wystarczyć jako odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts