MultiSnajp Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Pytam się bo chciałbym zamontować szyny ale nie wiem jak i gdzie je kupić. Quote Link to post Share on other sites
Wintar Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 ja w moim mośku przykleiłem szynę mocnym klejem dwuskładnikowym :) Quote Link to post Share on other sites
MultiSnajp Posted May 4, 2014 Author Report Share Posted May 4, 2014 ja w moim mośku przykleiłem szynę mocnym klejem dwuskładnikowym :icon_smile: heheh dobre Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Szyna od M47 DE (trzeba polować na komisie) dobrze wchodzi na AGMa, ale trzeba je albo przykleić albo jakoś przykręcić. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Nie wiem, czy da się zamątować, ale na pewno da się zamontować... Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Kupujesz odpowiednią szynę i przykręcasz/przyklejasz, raczej bym polecił przykręcenie. Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Zamątować się zawsze da. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 (edited) Zamątować się zawsze da. Nie wiem, czy da się zamątować, ale na pewno da się zamontować... Oczywiście, że można zamontować... wystarczy chcieć. Edited May 4, 2014 by LastSniper Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts