alienpro97 Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 (edited) Ktora z tych replik bedzie lepsza pod tuning typu wymiana gumki,sprezyny,lufy na precyzyjna?Najbardziej zainteresowany jestem svd/warrior.Lecz do warriora nie moge znalesc zadnego sklepu a jedyny ktory jest to do broni dodaja lunete i dwojnog a chcialbym kupic bez nich. Edited May 18, 2014 by alienpro97 Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 (edited) Nauczysz się czytać podlinkowywane tematy? Zakładasz kolejny temat z zerowym wkładem własnym. Liczę, że za 7 razem wejdzie ban... (http://forum.wmasg.p...ivity&mid=90608) Ale sear nawet nie ma lakieru startego na searze i nie wiem co yeblo 97 to nie przypadek niestety... "jestem nowy, wszystko oczywiście przeczytałem, ale przecież czytać ze zrozumieniem nie umiem, ja 6 letnie dziecko - skupiam się głownie na literkach, i chciałbym zapytać jak to svude wygląda i czy da się z niego zrobić super snajpe z opcją wykrywacza metali i kosiarką, i jeszcze żeby kanapkę nim można było posmarować, bo lufę już mam upatrzoną, półtora metra słupka z znaku drogowego... a i gdzie można tanio kupić super lanserską lunetę z dwójnogiem, ale tanią, tak do 20zł max, z ris koniecznie na taktyczną żółta kaczuszkę? a w ogóle to co jest lepsze: chomik czy taboret? Ręce opadają, co drugi post w tym temacie i innych są podobne. Jest na to dział dla zielonych. Po to się ludzie napocili i popisali, zeby w 1 stronie tematu małę kompendium zrobić o swd, które na moje oko jest obszerne i kompletne. Ale widać nawet tego się przeglądnąć nie chce, łatwiej zadać głupie pytanie, a jak ktoś upomni to zbluzgać i focha strzelić." ~Mendi Edited May 18, 2014 by LastSniper Link to post Share on other sites
alienpro97 Posted May 18, 2014 Author Report Share Posted May 18, 2014 Ehh dobra svd/warrior jak bedzie to lezalo z cena drobnego tuningu oraz w ktorym modelu spust jest lepszy bo tego cena spora a to sie zuzywa. Link to post Share on other sites
mikadorus Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Masz wszystko w tematach o replikach. O SVD nie ma tematu ale jest coś o SWD. Link to post Share on other sites
Recommended Posts