Ubryzg Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Witam, po zabawie z karabinami szturmowymi postanowiłem zaopatrzyć się w profesjonalną replikę snajperską. Interesują mnie repliki do gier, więc zbyt wysoka moc odpada. Wypatrzyłem takie cudo: http://gunfire.pl/product-pol-1152202932-Replika-karabinu-wyborowego-SW-01A-A-TACS-AU-R-.html i zastanawia mnie czy jest to dobra replika do gry, czy wymaga może tuningu a jeśli tak to jakiego i w jakiej cenie? Jeśli replika jest zła to prosiłbym o przykłady dobrych karabinów wyborowych, bądź podstaw pod nie. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Co to jest zbyt wysoka moc? Ile J chcesz mieć w replice? Quote Link to post Share on other sites
Ubryzg Posted May 19, 2014 Author Report Share Posted May 19, 2014 Jestem otwarty na sugestie, chcę móc strzelać z minimum 30-35m nie robiąc nikomu krzywdy. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 No to jak nie będziesz celować po twarzy to nawet z 500FPS nic nie zrobisz nikomu. Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 To do tego SW mancraft(regulowane fps) + promyk , gumka i będzie ok:) Quote Link to post Share on other sites
Ubryzg Posted May 19, 2014 Author Report Share Posted May 19, 2014 Dzięki za informacje, jeszcze jedno pytanie - ile kosztuje takie ulepszenie? Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Ulepszenie ulepszeniem,,ale jak konwersje i dobrą lufę wsadzi w chińską puszkę ,to to profesjonalne raczej nie bedzie. Quote Link to post Share on other sites
Empi (MP) Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 (edited) Zajrzyj na strone Mancrafta. Edited May 19, 2014 by Empi (MP) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts