Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam!

Wiem, że jest już dużo tematów w tej dziedzinie, lecz zapytam się jeszcze raz. Jaką replikę wybrać do 500-600 złoty. Fajne by było, gdyby polecona replika miała dużo punktów fps, najlepiej około 400. Bardzo przypadły mi do gustu tzw. emki ( M4 ) oraz kałasze ( AK-47, AK-74 ). Przepraszam za wszelkie błędy w tekście :)

Fajne by było, gdyby polecona replika miała dużo punktów fps, najlepiej około 400.

Wakacje nadchodzą, dzieciaki z nieopanowanymi podstawami fizyki odchodzą od batel filda/kol of djuti i szykują sprzęt.

Cóż zaległości w nauce zawsze można nadrobić. Zwłaszcza przy grzebaniu w replikach ;)

W takim budżecie emki w miarę solidnej nie wyskrobiesz, możesz dołożyć i wybrać coś ze Specna Arms. Inaczej zostają AK od Boyi. Ewentualnie MP5 cymy, G36 JG/Cyma/Boyi

Emcet nie śmiej się, ja niedawno kupiłem Famasa bo ma dobre staty w BF-ie :D

A tak na poważnie- jak będzie siał kompozytem z głową, to nie sądzę, aby ktoś miał coś przeciwko ;)

EDIT: w złą stronę buźka była.

Edited by pan kozaq

dużo punktów fps

Mnie to nie obchodzi ile będzie miał fps. Chodzi o wiedzę ogólną, a raczej jej brak, co można stwierdzić po tym wyrażeniu. W najbliższym czasie, szukając repliki domyśli się co śmiesznego napisał ;)

Polecasz? Przecież jej nawet nie masz :P A w ogóle to MP5, a nie M5, a wersja ze składaną kolbą to PDW (Personal defense weapon czy jakoś tak) i nie z GALXY tylko GALAXY...

Edit:

Powała, z tego co gdzieś przeczytałem ( ale głowy nie dam czy to prawda), nowsze modele RK są ze stali w całości, oprócz części typu selektor, itp.