MercedesS280 Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Witam. Otóż mam okazję kupić używane CM049SD6 z EBB za ok. 400-420zł. I tu mam do was 3 pytania. 1. Czy warto ją kupić? Dodam ,że sprzedający ma same pozytywne opinie. 2. Czy jest to dobra replika elektryczna na początek? 3. W razie jakby przyszła do mnie niedziałająca to czy dużo musiałbym włożyc pieniędzy na przywrócenie jej sprawności? Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 3. Jak zepsuje Ci się samochód, to musisz włożyć dużo czy mało pieniędzy żeby przywrócić mu sprawność? Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Hmm, wyczuwam złe energie, mmmhmm. A właściwie to nie, nie czuje nic, jasnowidzem nie jestem, do takowego się zgłoś. Quote Link to post Share on other sites
MercedesS280 Posted May 24, 2014 Author Report Share Posted May 24, 2014 3. Jak zepsuje Ci się samochód, to musisz włożyć dużo czy mało pieniędzy żeby przywrócić mu sprawność? Dobra inaczej. Czy kwotę którą przeznaczę na przywrócenie sprawności np. gearbox to czy przekroczy to wartość nowej repliki? Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Jeszcze raz. Jak w samochodzie popsuje się silnik to jak dużo kosztuje przywrócenie mu sprawności? Na Twoje pytania nie ma odpowiedzi. Wszystko zależy od konkretnej repliki i awarii. Wróżenie z fusów to nie to forum. Powtórzę to co zostało już powiedziane: Używki nie są polecane nowym. Quote Link to post Share on other sites
MercedesS280 Posted May 24, 2014 Author Report Share Posted May 24, 2014 Jeszcze raz. Jak w samochodzie popsuje się silnik to jak dużo kosztuje przywrócenie mu sprawności? Na Twoje pytania nie ma odpowiedzi. Wszystko zależy od konkretnej repliki i awarii. Wróżenie z fusów to nie to forum. Powtórzę to co zostało już powiedziane: Używki nie są polecane nowym. Ok. a co z drugim pytaniem? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Buniek Ci odpisał. To używka, więc nie polecana. Quote Link to post Share on other sites
MercedesS280 Posted May 24, 2014 Author Report Share Posted May 24, 2014 Buniek Ci odpisał. To używka, więc nie polecana. A jeśli chodzi o nową? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Jeśli nowa to: Ad 1. Tak Ad 2. Tak Ad 3. Gdyby przyszła nie sprawna - gwarancja. Ad 4. Tuning - 0zł - 9999zł Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 O nowych masz forum pełne tematów. Szukaj, czytaj a się dowiesz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts