wiciok Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Odciągnij rączkę przeładowania i wtedy rozsuwaj. Quote Link to post Share on other sites
Trigg3rHippie Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 Ma ktoś info o magazynkach mid-cap i real-cap do CM008? Quote Link to post Share on other sites
63amg Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Jaką komorę HU polecacie do cm007 ? Quote Link to post Share on other sites
Stary Traper Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Ma ktoś info o magazynkach mid-cap i real-cap do CM008? Ja mam dwa Cymowe midy, podają bez problemów i Guardery i PJty. Quote Link to post Share on other sites
Stary Traper Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 (edited) Więc tak... Po jakimś miesiącu posiadania: -ułamał się kawałek górnego korpusu (przy upadku na magazynek z metra na ziemię) wchodzący w dolny tam przy prowadnicy kolby (nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć) i złapało ogromny luz, lata na wszystkie strony ale działa, -zacinała mi się atrapa suwadła, musiałem ją trochę odgiąć bo w końcu w ogóle nie chciała ruszyć, -dziś ułamał się przycisk zwalniacza... -na początku strzelała spoko, teraz mam wrażenie, że kręcenie hopkiem nic nie zmienia... może i wina syfu ale nie umiem kabli wyjąć spod delta ringa żeby móc replikę rozłożyć... Edited March 18, 2015 by Stary Traper Quote Link to post Share on other sites
PolaczQ132 Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Witam. Posiadam tą oto m4 : http://gunfire.pl/product-pol-1152200816-Replika-karabinka-CM005.html Wszystkie części w środku są stockowe. Z repliki chcę wyciągnąć jak najwięcej, ale niestety mój budżet jest ograniczony. Kompletnie nie znam się na tuningu wewnętrznym, także proszę o rady ;) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 mam samochód fiata pandę (bez obrazy dla użytkowników, dałem jako pierwszy lepszy przykład) chce poprawić osiągi, nie mam duzo kasy na to, co robić... A czy my wróżki jesteśmy? Może napisz ile masz kasy i jaki tuning cie interesuje? Na rof na moc, na podniesienie niezawodności? Quote Link to post Share on other sites
PolaczQ132 Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Na rof tzn? Moc, zasięg, precyzja. Budżet - 1000 zł Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 1000zł na tuning ? ROF - rate of fire - szybkostrzelność. Quote Link to post Share on other sites
PolaczQ132 Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 To może tak - Jaką precke, gumke hop-up i baterie wziąć? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 To może tak - na co ma być tuningowana replika? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Jak masz 1000zł na tuning tej repliki to, sprzedaj ją i kup za cała kasę KWA/G&P ! Najlepiej wydane pieniądze. Quote Link to post Share on other sites
PolaczQ132 Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Napisałem na górze - Moc, zasięg, precyzja Quote Link to post Share on other sites
WanadeR Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 (edited) Witam chcę zwiększyć moc zasięg i celność mojej cymki zamówiłem już gumkę hop up zieloną G&G precke 300mm prometheus i właśnie nie wiem jaką max sprężynę wytrzyma ta replika bez powolnej auto rozzsypki zastanawiałem się nad m130 ale boje się o to czy nie rozwali ona stockowego gb podrawiam Edited March 11, 2016 by WanadeR Quote Link to post Share on other sites
Rogal94 Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Moim zdaniem jest bez sensu wrzucać promyka do takiej repliki. Lepiej zbierać na coś lepszego w zależności czy Cię interesuje m4 to gp/kwa a jak ak to ltc i później tuningowac. ;) Quote Link to post Share on other sites
WanadeR Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 (edited) No jeszcze kilka lat nie będzie mnie stać na repliki z tej półki poza tym zostawiam sb stockowe części więc jak jednak będzie możliwość kupienia lepszej repliki to te części tuningowe wrzucę do nowej a starą sprzedam w stocku tylko nwm jaką sprężynę dać żeby to było trochę jednak mocniejsze tam pisze zamówiłem ma być że mam zamiar zamówić mój błąd Edited March 11, 2016 by WanadeR Quote Link to post Share on other sites
Rogal94 Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Ile masz aktualnie fpsów na tym? Ja bym spróbował z 120 guardera. 130 też raczej by dało radę, ale nie wiem na jak długo. Pomyśl jeszcze o jakiejś prec lufie. Quote Link to post Share on other sites
Paveleq2 Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Szkielety w tych emkach raczej tyłka nie urywają, daj to komuś na serwis i Ci ładnie poskłada na m110 ewentualnie m120 ;) Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 @Rogal94 Przecież napisał że zamówił promyka Do autora: Ja również popierałbym opcję nie tuningowania tej cymy, a odkładał powoli pieniądze na coś markowego... Tzn tuning w postaci gumki hop up, kabli itp, który nie kosztuje dużo dobrze zrobić, ale odkładając kasę i sprzedając cymę, będzie Cie stać na markową replikę.No chyba że zamierasz wymienić w pewnym czasie każdy element, łącznie z body - to wtedy tak, bo masz jednocześnie czym strzelać, a po pewnym czasie zostanie karabin składak - ale na dobrych częściach. Quote Link to post Share on other sites
WanadeR Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Ok dzięki za rady chyba jednak poczekam i doskladam do jakiejś markowej repiliki temat do zamknięcia Replika ma~360 fps na m110 Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 (edited) Markowa---smarkowa,zawsze to loteria.042 cymy chodzi bez awarii 3 lata a w markowej katanie poszły tłok i zębatka tłokowa po1000 kulek! Edited March 13, 2016 by dziadekmarek1 Quote Link to post Share on other sites
Rogal94 Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Chińczyk źle złożył. Pierwszego psta czytałem dużo wcześniej i całkowicie mi wylecialo z głowy z tą lufą. :P Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Replika I klasy replice I klasy nie równa. Są fajne repliki i są buble. Jednak wystarczy spojrzeć jaka część tanich replik się psuje, a jaka markowych. Nie hejtuję chińskich replik, niektóre są świetne, długo działają, jednak moim zdaniem duże pieniądze na tuning lepiej wsadzać w emkę cymy to moim zdaniem niezbyt dobry pomysł. Quote Link to post Share on other sites
WanadeR Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Nie no dziękuje wam i nie robię jej już poczekam i wymienię ją na coś lepszego temat do zamknięcia :D Quote Link to post Share on other sites
TheBhoys Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 Witam. Chciałbym się zapytać co można wymienić aby w replice Cm007 zwiększyć zasięg skuteczny i celność. (W replice jest wymieniona komora na metalową ,lufa precyzyjna i gumka hop up) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts