przemcioasg Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 L96 warrior czy vsr 10 calkowity tuning na ktory posiadam 2000zl. Prosze tylko nazwe lepszej repliki wpisac i tyle.czytalem forum i dosc podobnie wypadaja. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 (edited) Frytki do tego? :google: Sorry, ale temat ten był poruszany z tysiąc razy. Nawet ja jako zielony w snajperkach wiem, że jest to jeden kij co wybierzesz, bo ze srodka i tak wszystko wyleci. Jedyne co warto dodać, że w vsr wsadzisz kapsułe z regem od mancrafta do kolby, w elce nie. Edited June 4, 2014 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
przemcioasg Posted June 4, 2014 Author Report Share Posted June 4, 2014 Aha bo to ma byc na sprezyne.Wiec najlepszy wybor chyba l96. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 (edited) Bez większego znaczenia. Każdy z tych karabinów ma wady i zalety zrobisz na karabin snajperski za taką kwotę. Edited June 4, 2014 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 (...) czytalem forum i dosc podobnie wypadaja. Nie mam pojęcia co czytałeś ale... w takim razie moje swd od a&k też wypada podobnie. Quote Link to post Share on other sites
alienpro97 Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Widze ze poczatkujacy nie bardzo wie co brac.Wiec ja polece wella ktorego sam wytuningowalem(choc nie obeszlo sie bez tokarza i serwisow) wdalem 1700zl mam 640 fps spokojny dystans 90m(na podstawie dlugosci dzialki).Chyba ze chcesz konwersje Mancraft wtedy osiagi beda lepsze) Quote Link to post Share on other sites
przemcioasg Posted June 4, 2014 Author Report Share Posted June 4, 2014 Dzieki wszystkim.Zdecydowalem sie na l96 na sprezynie. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Widze ze poczatkujacy nie bardzo wie co brac.Wiec ja polece wella ktorego sam wytuningowalem(choc nie obeszlo sie bez tokarza i serwisow) wdalem 1700zl mam 640 fps spokojny dystans 90m(na podstawie dlugosci dzialki).Chyba ze chcesz konwersje Mancraft wtedy osiagi beda lepsze) Swd a&k wydałem na tuning z 400zł? Bez tokarza i innych pierdół. Zasięg ten sam, spring czeski m180 około 630 fps ;) Na m160 mam 70 metrów i można go naciągać dwoma palcami. Quote Link to post Share on other sites
przemcioasg Posted June 5, 2014 Author Report Share Posted June 5, 2014 To napisz mi na pw co dales w ta snajpe. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 (edited) ^ wejdź na mój profil. Edited June 5, 2014 by LastSniper Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts