brtpl Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Jeszcze dopisuję USMC nabrało dużej liczebności więc stanie się stroną militarną gry, ale w weekend zamykam zapisy bo to już ostatni dzwonek na zamówienie odpowiedniej ilości toyek, naszywek, identyfikatorów, grochówki, itd... na AWE I FARC będzie podział po zamknięciu zapisów według klucza przynależności do team-ów GYVER czyli do 5 osób USMC mozemy wchodzić? Link to post Share on other sites
GYVER. Posted July 9, 2014 Author Report Share Posted July 9, 2014 do weekendu zapisuje jak leci potem zamykam rejestracje i zaczynam się już pakować ;) tyczy to też wpłat bo nieopłaceni polecą zaraz z listy Link to post Share on other sites
Zem Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 To w końcu gdzie się zapisuje na tą imprezę , bo już totalnie zgłupiałem . Link to post Share on other sites
GYVER. Posted July 10, 2014 Author Report Share Posted July 10, 2014 Wszystkie potrzebne informacje są na forum http://gyverasg.org/forum/viewforum.php?f=41 Link to post Share on other sites
Zem Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 Kiedy będzie rekrutacja dodatkowa ? z natychmiastowym przelewem i potwierdzeniem. Link to post Share on other sites
GYVER. Posted July 15, 2014 Author Report Share Posted July 15, 2014 Aktualna LISTA ORTEGA II ( Jutro tj 16.07 po ostatnim księgowaniu kasy u mnie w banku nieopłaceni natrafią na USUŃ) http://asg.mil.pl/ortega-II/list/ Link to post Share on other sites
lexis Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 czesc dokonalem jeszcze rejestracji 3 osob, na Twoim forum do wojska w tym mnie : klusior, markus, global zrzekamy sie wszelkich naszywek , grochowek itp byleby wziasc udzial w grze. zagapilkismy sie z rejestracja i wyszlo jak wyszlo, mam nadzieje ze bedziemy wzieci pod uwage , prosimy o maila z nr konta aby przelac kase, zrobimy to bezwlocznie dzieki Link to post Share on other sites
Mergit Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Kilka zdjęć ode mnie. Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Impreza od strony AWE była kompletnie tragiczna. I nie jest to tylko moje zdanie. Nie będę się już w szczegółach rozpisywać, bo temat jest ciągnięty w stosownym wątku na forum poświęconym imprezie, a spora ilość uwag powtarza się z tymi wygłoszonymi już przez uczestników pierwszej edycji, które jak widać nie zostały praktycznie w ogóle wzięte pod uwagę. Link to post Share on other sites
gotrik Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 TRAGEDIA. Nikomu nie polecam tej imprezy, jeśli odbędzie się za rok. Link to post Share on other sites
werewolfina Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 (edited) najgorsza na jakiej byłem, tragedia to za słabe słowo Edited July 28, 2014 by werewolfina Link to post Share on other sites
Claas Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Strata czasu i pieniedzy... Link to post Share on other sites
global1281 Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 I tak było lepiej niż ostatnio, ale faktycznie nie było zadań tylko jedna jebanka o kopalnie i to dość kiepsko rozmieszczone bo ich lokalizacja w dużym stopniu faworyzowała FARC. Główny minus słabe dowodzenie no i piwo podrożało:) Orgi nie zapanowali nad taka liczbą graczy Link to post Share on other sites
gotrik Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 I tak było lepiej niż ostatnio, Kpisz? W tym roku oprócz tego, że sama rozgrywka była beznadziejna doszły jeszcze problemy organizacyjne i logistyczne. Gra w sobotę rozpoczęła się o 13. Ludzie siedzieli po parę godzin w bazach nic nie robiąc. Organizatorzy rozstawiali punkty i bazy kiedy ludzie czekali gotowi do gry. Chromowanie trwało 3h i było zupełną stratą czasu. Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Miałem jechać,teraz po przeczytaniu wsiech postów nie żałuję absencji.Kocham Góry Świętokrzyskie i przeszedłem je wzdłuż i wszerz ale po Ortedze można strawestować powiedzenie Marszałka "Świętokrzyskie to piękny region tylko(co poniektórzy) ludzie ". Link to post Share on other sites
Recommended Posts