zimer_ Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Witam Chciałem zasięgnąć rady który z tych trzech wybrać, wiem że są to straszne badziewia ale chciał bym kupić w miarę najmniejsze zło z tych trzech. http://www.specshop....eryline_-_17347 http://www.taniemili...ml#.U5iU3yjHhKo http://www.taniemili...ml#.U5iU7ijHhKo Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Szukaj shotguna AGM albo jakiejś innej pompki od Double Eagle. To będzie dużo lepszy wybór. Quote Link to post Share on other sites
zimer_ Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 Tak wiem czytałem o tym tu na forum ale nie mam za bardzo wyboru kupuję to na prezent i dali mi wybór tylko z tych trzech. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 (edited) W takim razie powiedz zleceniodawcom, że są głupi. Bo to, co chcą kupić jest kiepskie do airsoftu oraz nienadaje się do powieszenia na ścianie (jest brzydkie). Lepiej już kupić MP40 czy jakiegoś Scorpiona z Allegro bo takie badziewka kosztują jakieś 20-40zł, a nie ponad stówę. No, ale jeśli musi być z tych trzech to wziąłbym tego pierwszego. Raz, że ma atrapę kolimatora (a to jak +10 do lansu w podstawówce/gimnazjum (zgaduję, że prezent ma być na 1. komunie albo bierzmowanie)), a dwa, że jest z lepszego (pewniejszego) sklepu. Edytuj: Cyma 306 też chyba ma jakąś atrape kolimatora, ale sklep ma średnią opinie. Edited June 11, 2014 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 MarekMac- tylko, że 003-ek nigdzie nie ma. Za 160 zł możesz kupić berettę stti (są na taiwangunie), kulki i butlę gazu, a jak dołożysz to jeszcze może na drugiego maga starczy... Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 (edited) Jeżeli Cię interesuję, mogę Ci sprzedać swoją Xm177 od TM. Spring, body plastik, oznaczenia. Wystrzelone 200 kulek. Niezawodna i niezniszczalna replika. W razie czego PW. Edited June 11, 2014 by ColtS Quote Link to post Share on other sites
zimer_ Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 Tak dokładnie to on ma służyć do tego żeby młody ustawił sobię butelkę po CocaColi i w nią naparzał. Ale to chyba w czymś musi być różnica skoro jedne są za 50 zł a inne za 150 zł ? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 (edited) Panie Kozaqu, może i pompek AGMu nie ma, ale to nie zmienia faktu, że powyższe eMki są nieopłacalne. Edytuj: Skoro ma strzelać do tarczy (butelki) to lepiej kupcie mu wiatrówkę i niech z ojcem, dziadkiem, starszym bratem (znaczy się pod nadzorem) chodził z niej strzelać. Większa frajda będzie. Edited June 11, 2014 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 MarMac- ja nie mówiłem, że te emki są fajne. Najtańsza fajna emka to specna :) Jak ma strzelać do tarczy, to wiatrówka.będzie o niebo krótszym lepszym wyborem. Quote Link to post Share on other sites
zimer_ Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 Myślałem nad wiatrówką ale mam trochę strach bo to zawsze śrut a tu ma plastikowe kulki. Widziałem emkę ze specna arms ale raczej jest trochę za mały żeby mu takie sprzęty kupować a wiem czy za dwa tygodnie mu się nie znudzi i jej nie rzuci w kąt. Wolał bym spróbować mu najpierw coś tańszego kupić ale koniecznie musi być emka naoglądali się filmów i nic nie poradzisz. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Puść im Terminatora 2 - tam jest taka fajna scena pośćigu w kanale burzowym (czy jak się to nazywa) i tam Arnie ma pompke. I jest MEGA. Może to ich przekona do zakupu pompki. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Zimer, "sprężyny" w cenie 150 zł to kompletne "minus zero", szkoda pieniędzy. Nie nadają się nawet do strzelania do butelek, puszek a już zupełnie do tarczy. Tylko zniechęcą "Młodego" do ASG. Posłuchaj Marka, dobrze radzi. Quote Link to post Share on other sites
zimer_ Posted June 12, 2014 Author Report Share Posted June 12, 2014 Ok przekonałem i zmiana decyzji na pistolet gazowca. Dziękuję bardzo za rady i Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
zimer_ Posted June 12, 2014 Author Report Share Posted June 12, 2014 Teraz inna zagwostka który z tych ? http://www.taiwangun.com/replika-m92f-m9-heavy-weight-gas-pistol-kjw?from=listing&campaign-id=19 http://www.taiwangun.com/replika-g23-heavy-weight-auto-back-gas-pistol-kjw?from=listing&campaign-id=20 Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Oba mają podobne wykonanie, ten sam producent tylkow wygląd inny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts