Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam,

czas zaopatrzyć się w coś lżejszego do CQB. Pistolet na razie odpada, więc poszukuję niedrogiej, dobrej strzelby z mocą odpowiednią do CQB. AGM 003 jest ponoć bardzo dobry, ale za nic nie mogę tego znaleźć w sklepach. Ba, są, tyle że niedostępne. Są jakieś ciekawe zamienniki w cenie <50zł ; 150zł > ?

Fakt, nie wiemy kto pisze te opinie pod produktem, ale mimo wszystko wpływają na to, czy kupimy czy nie. Bardziej lub mniej ale wpływają. Mógłby ktoś polecić jakiś konkretny model od GFG ?

Edited by YoungZ

Negatywne mogą być wystawione przez konkurencje (szczególnie gdy dotyczą produktów dostępnych tylko w jednym sklepie, a tak jest ze strzelbami GFC - są dostępne tylko na GF i w tym drugim sklepie, który jest młodszym bratem GF, lub dotyczą obsługi sklepu).

Tak, wiem - to brzmi jak teoria spiskowa, ale każdy ocenia wg siebie, a ja w całym mym życiu wystawiłem chyba dwa komentarze na stronie sklepu (Allegro nie liczę bo tam jest inny system) i jakoś nie chce mi się wierzyć by inni walili drzwiami i oknami by te opinie wystawić. Zawsze jak przychodzi mail z prośbą o wystawienie komentarza to sprawę odwlekam bo uważam, że dwa dni posiadania repliki to za mało by ją obiektywnie ocenić. Odwlekam aż w końcu zapominam o sprawie.

Dlatego też uważam, że nie warto wierzyć opiniom na stronie sklepu.

Lepiej 3, jedna, czy w ogóle nie ma to znaczenia ?

Znaczy, lepiej żeby przynajmniej jedna leciała :icon_razz:

Jak dla mnie trzy kulki są lepsze niż jedna, trochę rozrzutu jest, więc jakaś mała przeszkoda może zatrzymać jedną, drugą, ale trzecia już doleci do celu.

No i bardziej shotgunowy feel to też plus.

Edited by Mixon