GOSmatti991 Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Jak chcecie zamawiać pre-order to zamawiajcie na gram.pl, tam jest o 20zł taniej niz na orginalnej stronce BFa(orgin chyba) Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Wie ktoś kiedy wychodzi beta ? Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 To żeś się obudził. Beta już była. Quote Link to post Share on other sites
Neraki Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 To były zamknięte testy dla ludzi którzy kupili Medal of Honor limited edition. Teraz ma być jakaś beta dla wszystkich , serwisy internetowe piszą o początku września. Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 U widze panowie ze moglem dać na jakims forum bf bo jeden mówi ze juz bylo a drugi cos pierniczy ;-\ . Była Alpha , a testerzy byli losowani wśród posiadaczy konta na ea . Jeżeli ktoś nie wie proszę nie wprowadzać innych w błąd :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
Neraki Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 (edited) U widze panowie ze moglem dać na jakims forum bf bo jeden mówi ze juz bylo a drugi cos pierniczy ;-\ . Była Alpha , a testerzy byli losowani wśród posiadaczy konta na ea . Jeżeli ktoś nie wie proszę nie wprowadzać innych w błąd :icon_confused: tutaj masz link do artykułu http://myona.com/2011/08/27/battlefield-3-beta-coming-dice-engineer/ " Whether or not “soon” described as sooner is still remains to be seen as the beta widely expected to hit the fans in September. " Jak byk pisze ze we wrześniu . plus testerzy do zamkniętych testów nie byli losowani cytat z linku poniżej " Want to be among the first to get hands-on with Battlefield 3? If you own Medal of Honor Limited Edition you will receive an invitation to the Battlefield 3 beta within 12-months following the release of Medal of Honor." http://www.ea.com/1/beta BTW szukanie w google nie boli... Edited September 5, 2011 by Neraki Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Człowieku nie pierdziel i nie wyskakuj z google bo pisałem do ea polska i tak samo pisali na forum bf3 na swiat i wszyscy twierdzili ze losowani są więc nie wiesz - nie pisz . Że beta we wrzesniu wiem , ale ja chce wiedzieć dokładnie którego żeby urlop wziaść -.- Quote Link to post Share on other sites
Neraki Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 (edited) Czy ja pisałem do ciebie z google ? nie widzę tam takiej uwagi skierowanej bezpośrednio do ciebie wiec nie naskakuj na mnie jak byś miał okres... po drugie morze i byli losowani lecz ja dostałem swój beta kay na maila po zakupie medal of honor... wiec widać były 2 sposoby na zdobycie keya. BTW skoro pisałeś podobno do EA było się ich zapytać o bete... Edited September 5, 2011 by Neraki Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 ja pisałem jak była alpha a teraz chce sie dowiedziec kiedy beta , bo na live supporcie mówia ze nie znaja dokladnej daty premiery Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Coraz częściej widać, że młodziki na forum sobie za dużo pozwalają.... Komornik skoro masz taki dobry kontakt z EA Polska (coś więcej niż automatyczna wiadomość) To mi znajdź wymagania tej gry. P.S. Jak sie nie podoba to podwiń ogon i leć na to swoje forum BF3... Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 " If you own Medal of Honor Limited Edition you will receive an invitation to the Battlefield 3 beta within 12-months following the release of Medal of Honor." No to jakaś kaszana, mam MoH limited edyszyn i żadnego zaproszenia nie dostałem. No chyba, że to z M60 i MP7 to jest jakieś coś inne, a limited to było jeszcze coś ponad. Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 (edited) @ Ukesu Ciesze się że uważasz mnie za " młodzika " . " Trzym " się swojego zdania a tymczasem wymagania : " Procesor: Core2Duo 2GHz lub jego odpowiednik AMD Pamięć: 2 GB pamięci operacyjnej RAM Karta graficzna: 512 MB obsługująca DirectX 10 lub 11 HDD: 15 gigabajtów wolnej przestrzeni na HDD (wydanie pudełkowe) lub 10GB (dystrybucja cyfrowa) System operacyjny: Windows Vista/7 Zalecane wymagania sprzętowe: Procesor: czterordzeniowy Intel/AMD Pamięć: 4GB pamięci operacyjnej RAM Karta graficzna: 1GB GeForce GTX 460 lub AMD Radeon HD 6850 " Edited September 6, 2011 by KomornikPL Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted September 16, 2011 Author Report Share Posted September 16, 2011 Na X360 też wygląda całkiem całkiem: Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 W końcu oficjalnie ogłosili datę bety czyli 29 września. http://www.battlefield.com/battlefield3/1/beta Quote Link to post Share on other sites
Olo102 Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Gralem w Bete BF3 za wcześnie przysłali pre-ordera tutaj filmik jak gra się prezętuje Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 pachnie banem ; ] i nigdy nie rozumiałem przyjemności z grania w bety ^^. Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 KomornikPL skoro nie masz odwagi podać swojego wieku w profilu to się nie dziw że oceniam twoje lata po zachowaniu. :D Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Odwagę mam wystarczającą tylko co kogo obchodzi ile mam lat jeżeli i tak nie umawiam się na strzelanki przez forum ? Quote Link to post Share on other sites
Cruzer69 Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Fajnie że jedna gra ma dwa wymagania dotyczące RAM-u. Ktoś tu chyba ma poważne problemy z wzrokiem. Quote Link to post Share on other sites
bender Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Fajnie że jedna gra ma dwa wymagania dotyczące RAM-u. Ktoś tu chyba ma poważne problemy z wzrokiem. Szczególnie, że jest coś takiego jak minimalne wymagania i zalecane wymagania. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Bawi sie ktos w bete? moj key przyszedl dzis Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Właśnie mi się beta na PS3 ściąga za 0,5h zdam relacje:) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Grałem na X'ie - gra się bardzo przyjemnie. Stary, dobry BF :D Co prawda mam pewne obawy odnośnie kamperów używających nagminnie opcji czołgania, ale co począć :D Quote Link to post Share on other sites
GOSmatti991 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 ja dopiero dołączę do was w czwartek, ale już nie mogę się doczekać Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 (edited) Czyli rozumiem że beta dla wszystkich jest dostępna jutro (29.09) ? Jak coś to można by się zgrać kto ma xboxa. Mój gametag: GreeN22 Edited September 28, 2011 by Gekon_1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts