REMOV Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Dostałem dzisiaj od znajomego chiński miesięcznik (w zasadzie skan) o broni strzeleckiej (tytuł po przetłumaczeniu to "Broń palna", znany również pod nazwą "Small Arms", numer 191, ze stycznia 2005). Jakież było moje zaskoczenie, gdy przeglądając go zobaczyłem... swoje zdjęcia z MSPO 2004 oraz podziękowania dla mojej osoby. Jak rozpoczynać międzynarodową karierę, to raczej od największego państwa na świecie, nieprawdaż? Jeżeli ktoś jest ciekawy, jak to wygląda, to proszę bardzo, od strony 18 do 21. Tylko ostrzegam, plik jest spory ok.30 MB. PS. Catch22, załóż następnym razem jakieś lepsze spodnie, kurczę pokazywać się miliardowi Chińczyków w starych M65 to trochę wstyd :wink: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Kurcze... Deja vu... pmm - RMOV w Chinach, WMASG - Remov w Chinach... Będę dziś oglądał Teleexpress :D Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Co to jest pmm ? Quote Link to post Share on other sites
Medium Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Gratuluję REMOV. Ciekawi mnie, czy rzeczywiście dla nich napisałeś ten artykuł, czy to piracko tłumaczony Twój artykuł ew. kilka artykułów połączonych w całość. :idea: W każdym razie podali Ciebie jako autora. Gratuluje też znajomości chińskiego, jeśli dobrze widzę i rozpoznaję to dialekt kantoński z tradycyjnym zestawem znaków (jeszcze zrozumiałbym uproszczony ale tradycyjny no, no, no...) 8O . Jak zobaczę jeszcze Twoje artykuły po japońsku, wietnamsku i w suahili to już mnie nic nie zdziwi. :roll: Pozdrawiam Medium Quote Link to post Share on other sites
PONS Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 czy tylko mi to sciaga 2,5 KB/sek ??? moze ktos to da na inny serwer ??? Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted July 25, 2005 Author Report Share Posted July 25, 2005 Ciekawi mnie, czy rzeczywiście dla nich napisałeś ten artykuł, czy to piracko tłumaczony Twój artykuł ew. kilka artykułów połączonych w całość. W każdym razie podali Ciebie jako autora. Artykuł nie jest mój, tylko pewnego Chińczyka z którym kiedyś o polskiej broni korespondowałem (po angielsku, żeby nie było wątpliwości), to znaczy odpowiadałem na różne pytania i wysyłałem mu zdjęcia i informacje (niejaki dboy, znany skądinąd z prowadzenia strony poświęconej różnym konstrukcjom strzeleckim). Nie wiem skąd wziąłeś pomysł, że to ja napisałem, zwłaszcza, że akurat autor jest wyraźnie wymieniony pod tytułem. Dla mnie jest tylko małe podziękowanie przy samym końcu :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts