Jaqbek6 Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Witam, chciałem zacząć zabawę z asg. Przeleciałem po prawie wszystkich poradnikach więc chciałem zdecydować się na jakąś replikę sprężynową. Wszystko byłoby w porządku, ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedniego, polecanego modelu. Szukam Mossberga od Agm'u, jakiejś strzelby od DE, albo chociaż Bisona, ale nigdzie nic nie wiedzę. Wszędzie "chwilowy brak towaru", są tylko jakieś wynalazki strzelające 3 kulkami, które mi nie odpowiadają. I teraz pytanie czy widzieliście gdzieś DOSTĘPNĄ, polecaną strzelbę? Może to ja jestem ślepy albo nie umiem szukać? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 M58 u krakmana, ale cena jest z kosmosu. Albo przepłacasz dwukrotnie za tę replikę, albo czekasz na 003, albo kupujesz trzykulkowca. W sklepach pokroju militaria.pl też coś znajdziesz, ale również za taką cenę, że nie opłaca się tego kupować. Ewentualnie jeśli Cię stać, to kupujesz Remingtona od SY. Quote Link to post Share on other sites
Awein Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Wynalazki strzelające kulkami po 3 to ciekawa sprawa bo zazwyczaj w cel lub nie lecą gdzyrz replika się zaćina , a tak btw to jeśli kupisz spręrzynówke to nie licz na równą walkę z ludźmi uzbrojonymi w aeki . Quote Link to post Share on other sites
polskiniko Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) a tak btw to jeśli kupisz spręrzynówke to nie licz na równą walkę z ludźmi uzbrojonymi w aeki . Przy odrobinie umiejętności sprężynową strzelbą można prowadzić równą walkę z elektrycznymi replikami. PS. Zacznij pisać normalnie, stosując zasady poprawnej polszczyzny, bo to co piszesz to coś więcej niż tragedia. Edited July 12, 2014 by polskiniko Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Wynalazki strzelające kulkami po 3 to ciekawa sprawa bo zazwyczaj w cel lub nie lecą gdzyrz replika się zaćina , a tak btw to jeśli kupisz spręrzynówke to nie licz na równą walkę z ludźmi uzbrojonymi w aeki . Co? Zrozumiałem do słowa "zazwyczaj", a potem Twój tekst zamienił się w wytwór romantycznego poety - nie wiadomo co miał na myśli. Quote Link to post Share on other sites
Awein Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Taki mam styl wypowiedzi a za błędy przepasam gdyż pisałem z urządzenia mobilnego . miałem na myśli że : z doświadczenia wiem że jak masz replikę sprężynową to jak podkreślił użytkownik powyżej trzeba mieć umiejętności aby w przeciwstawić się osobą z replikami elektrycznymi . Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 (edited) Nowy jesteś, więc wybaczam Ci Twoją skromną wiedzę... :icon_mrgreen: Szturman z dobrą repliką sprężynową, nie tylko ma szanse na przeżycie, ale na podjęcie równej walki z posiadaczami AEG-ów. Ps Po pierwsze zmień "styl wypowiedzi", włącz sobie "sprawdzajkę" pisowni albo kup słownik poprawnej polszczyzny. Po drugie, jeśli się nie znasz, nie doradzaj, bo się ośmieszasz. Jaqbek, poczekaj na AGM.003, mają niedługo być dostępne w TAIWANGUN. Edited July 14, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Hahaha równej walki. Taaa... Bardzo równa. Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Hahaha równej walki. Taaa... Bardzo równa. Nie wiesz co mówisz, widziałem kiedyś takiego "Ramba", że uzbrojony w jakąś tam pompkę zaszedł całą ekipę i wykosił wszystkich :-F Nie tylko giwera zrobi z Ciebie bohatera :P Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Hahaha równej walki. Taaa... Bardzo równa. Mężczyźni "upośledzeni" w pewnym stopniu uważają, że roff, długość lufy i liczba fps zrobi z nich prawdziwych macho... :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Przedłużanie penisów tłumikami itp, to w tym sporcie normalka ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts