Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Początki z ASG

Recommended Posts

Witam. Chcę zacząć z ASG. I moje pytanie brzmi: Jaka replika na początek do 500zł. Zainteresowały mnie repliki M4 od Dragon Guns. Czytałem o nich i opinie są mieszane. A co wy uważacie? Może coś innego polecacie?

Tutaj przedstawie repliki które mnie zainteresowały:

DG02

DG05B

DG05T

CM010

DG06B

Z góry dzk. Czekam na odp. Pozdrawiam.

Witam. Chcę zacząć z ASG. I moje pytanie brzmi: Jaka replika na początek do 500zł. Zainteresowały mnie repliki M4 od Dragon Guns. Czytałem o nich i opinie są mieszane. A co wy uważacie? Może coś innego polecacie?

DG02

DG05B

DG05T

CM010

DG06B

Z góry dzk. Czekam na odp. Pozdrawiam.

To powinno wyglądać tak:

Witam. Chcę zacząć z ASG. Niestety nie potrafię czytać poradników więc moje pytanie brzmi: Jaka replika na początek do 500zł będzie odpowiednia dla osoby która nie umie sama myśleć? Zainteresowały mnie repliki M4 od Dragon Guns więc podlinkuje jak najwięcej wersji. Czytałem o nich i opinie są mieszane (znaczy nie czytałem bo wcale nie są mieszane). A co wy uważacie? (tak wiem nie umiem pisać a z ojczystego miałem 1 ale co zrobię...) Może coś innego polecacie?

DG02

DG05B

DG05T

CM010

DG06B

Z góry dzk (dzyndzel ziewa kiślem). Czekam na odp (organiczny dopełniacz przymiotnikowy). Pozdrawiam mamę!

Kolejny wakacyjny post :/ Ja już powoli wysiadam, pięści się same zaciskają...

Drodzy uczniowie i absolwenci gimnazjów. Wystososywowuje do Was post informacyjny w którym nieco naświetlę Wam sytuację. Co roku pytacie, kuźwa o to samo. Po prostu wystarczy w dziale "Jak zacząć" cofnąć się do tematów równo z przed roku. Zaskoczeni? Tak pytacie punkt w punkt, kropka w kropkę o to samo! Ba! Tam są już nawet odpowiedzi na te pytania!

Pozdrawiam

Emcet

Kolejny wakacyjny post :/ Ja już powoli wysiadam, pięści się same zaciskają...

Drodzy uczniowie i absolwenci gimnazjów. Wystososywowuje do Was post informacyjny w którym nieco naświetlę Wam sytuację. Co roku pytacie, kuźwa o to samo. Po prostu wystarczy w dziale "Jak zacząć" cofnąć się do tematów równo z przed roku. Zaskoczeni? Tak pytacie punkt w punkt, kropka w kropkę o to samo! Ba! Tam są już nawet odpowiedzi na te pytania!

Pozdrawiam

Emcet

Ale nowe modele wciąż się pojawiają, w innych może zmieniać się cena albo mogą wychodzić problemy o których wcześniej nie było nic wiadomo. Identyczne pytania w ciągu miesiąca to faktycznie przeginka, ale do postów sprzed roku bym się nie cofał.

W tych budżetowych spluwach nic się nie pozmieniało, AGM003 cm028, Dragon gunsy, JG... Ciągle to samo, nic nowego nie wyczytałem. Doszły tylko, jakoś ze dwa tygodnie temu Spartaki czy jakoś tak. No i może AGMy poznikały z magazynów tymczasowo. Reszta bez zmian ;)

Emcet, przykro mi, ale Twój post nic nie zmieni. Przeczytają go tylko Ci, którzy sami z siebie przeszukują forum (a nie do nich jest on skierowany) i może KacperNLS - autor tego tematu.

True Story, niestety :(. Ale od czago mam komplet klawiszy Crtl, C, V? :D

Edited by MrMCET

Panowie! Po takiej ilości postów autor tematu chyba już zrozumiał o co chodzi :icon_mrgreen: Forum tworzą użytkownicy, postarajmy się by było to przyjemne miejsce. Co do lenistwa, w regulaminie działu jest jasno napisane: Przed założeniem tematu użytkownik ma obowiązek przeczytać regulamin i poradniki. Tak więc najlepiej będzie jak każdemu pracowitemu inaczej wkleicie link i napiszecie co zrobił źle.