Joachim_Razny Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Wie ktoś z szanownych może, gdzie mogę dostać wąski chwyt przedni do CAR-15/M727? O taki: Z góry dzięki. B. Quote Link to post Share on other sites
zbojcerz_hegemon Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Nie wiem na ile mój post będzie pomocny, ale szukałem ostatnio takiego chwytu do swojej gazowej emki i ostatecznie kupiłem okładziny chwytu do wersji palnej Fab Defense (FAB HG-S) - są dużo węższe od standardowych i lepiej się prezentują. Produkt jest dobrej jakości i montaż nie był specjalnym problemem. Swoje kupowałem w sklepie kaliber.pl Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Chwyty do CAR-15 były/są w "wietnamskich" wersjach typu: XM177. Wiem, że były w replikach firmy GFC M733 i sam taką replikę posiadam. Dla żartu: jeśli masz kasy jak lodu, to kup konwersję z granatnikiem. :D Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Miałem przez chwilę xm177e1 od G&P. Przednie okładziny są wykonane tragicznie. Błyszczący cieniutki plastik. Co do konwersji z granatnikiem to i tak miałby tylko połówkę.... :) Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 @0wn Mógłbyś rozwinąć myśl z "połówką", bo nie zrozumiałem? Quote Link to post Share on other sites
goroth Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 (edited) Mógłbyś rozwinąć myśl z "połówką", bo nie zrozumiałem? Zauważ że granatnik jest zamiast dolnej "połówki" chwytu, czyli w zestawie jest tylko górna "połówka". Edited June 24, 2014 by goroth Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 To proponuję Ci jeszcze raz przeczytać opis: "Zestaw zawiera również dolną okładzinę lufy - sam granatnik może zostać zdemontowany, wedle uznania użytkownika." :icon_twisted: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts