Klecha(Preacher) Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Witam, mam doi wyboru dwa rodzaje mundurów niemiecki fletkarn oraz Brytyjski DPM oba mundury można znaleźć w podobnych cenach ale mniejsza o to, który z nich lepiej nadawał by się do lasów iglastych? dodam ze bardziej podoba mi się flek. Dziękuje za odpowiedz. Link to post Share on other sites
LeszekPL Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Nie wiem jak DPM bo nie mam ale flek jest naprawdę super. Byłem zaskoczony, że za tak małe pieniądze można kupić tak porządne moro. Widać, że to mocny materiał i dobrze uszyty. Nie miałem też problemów z doborem rozmiarów bo jest ich bardzo dużo, a jestem "mało wymiarowy" (190 cm wzrostu i 90 cm w pasie) Kupiłem u tego sprzedawcy na allegro http://allegro.pl/bluza-wojskowa-bundeswehr-flecktarn-r3-i4339617919.html 2 bluzy, jedną kurtkę z ocieplaczem, spodnie i czapkę. Wszystko w super stanie i z szybką przesyłką. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Nie wiem jak DPM bo nie mam ale flek jest naprawdę super. Byłem zaskoczony, że za tak małe pieniądze można kupić tak porządne moro. Sam jesteś moro (celowo z małej). Klecha, bierz to co bardziej Ci się podoba bo obawiam się, że jednoznacznej odpowiedzi na tym forum nie znajdziesz. Jedni lubią Flecka i go polecą, a inni wolą DPMa i jego polecą. Ktoś inny pewnie wyskoczy z Woodlandem albo Wuzetem. Link to post Share on other sites
Karczu Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 (edited) TYLKO MULTICAM!!!11111 A tak serio tak jak MarekMac- do asg nie będzie różnicy, bierz co Ci się bardziej podoba. Edited June 25, 2014 by Karczu Link to post Share on other sites
J.K. Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Witam, mam doi wyboru dwa rodzaje mundurów niemiecki fletkarn oraz Brytyjski DPM oba mundury można znaleźć w podobnych cenach ale mniejsza o to, który z nich lepiej nadawał by się do lasów iglastych? dodam ze bardziej podoba mi się flek. W kwestii maskowania nie ma większej różnicy. Obydwa spełniają swoją rolę bardzo dobrze. Dalej jest też kwestia wygody. Moim zdaniem DPM S95 jest wygodniejszy i bardziej praktyczny niż fleck, ale po pierwsze - flecka nie używałem jakoś bardzo długo, a p drugie - DPM mogę już używać trochę za długo.;] Link to post Share on other sites
Powała Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 (edited) Dokładnie tak jak napisali koledzy, a szczególnie Wacol, tylko ja odwrotnie - jestem zwolennikiem Flecktarnu - to subiektywne odczucie, ale dla mnie mundur niemiecki jest wygodniejszy. Edited June 25, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
Recommended Posts