Flumenignis Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Chcę zacząć przygodę z asg i od razu zaznaczam: - nie znam się na tym - potrzebuje pomocy - i rady - i nie znam się na tym :P Prowadzę też agencję eventową, więc repliki będą trochę na siebie zarabiać poprzez organizowanie na imprezach strzelnic :) Stąd na samą broń chciałbym przeznaczyć do 1700 brutto. Znalazłem coś takiego (dwie zabawki firmy WE): http://gunfire.pl/product-pol-1152204558-Replika-karabinka-MSK-tan.html http://gunfire.pl/product-pol-1152204129-Replika-karabinka-R5-tan.html i prosze o opinie i ew. propozycje co lepszego mogę znaleźć w tej cenie. WAŻNE - nie chce żadnych M16, M4A1, AK, etc,.. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Zdecyduj co ty chcesz, bo niby nie m4, m16 a sam je podlinkowałeś. Tak czy siak za 1700zł warto poszukać czegoś od KWA, G&P, G&G czy Ares Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 (edited) Nie chcę M4/M16, a sam podajesz linka do tej repliki :PP KWA/G&P, tutaj szukaj. Osobiście polecam G&P, co nie kupisz będzie służyć długo. Edited July 10, 2014 by ColtS Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 (...) WAŻNE - nie chce żadnych M16, M4A1, AK, etc,.. Sprecyzuj co Ci się podoba, G36, MP5, a może AUG albo Famas. Pooglądaj, określ swoje gusta. Wówczas będziemy mogli Ci coś podpowiedzieć. W Twoim budżecie można już kupić replikę na bardzo dobrym poziomie technicznym albo zrobić tuning. Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 AEGi WE to też dobry wybór - repliki te są ok :). Ogólnie w kwocie 1700zł masz ogromny wybór i możesz na prawdę przebierać w firmowych replikach - KWA, EA, G&P, ICS, LCT... no co Ci się podoba :F. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts